Banner Before Header

Cristiano Ronaldolta koskettava ele maalituuletuksessa – Manchester Unitedin syöksykierre jatkuu

Cristiano Ronaldon maali oli laiha lohtu Manchester Unitedille, kun se hävisi Arsenalille 1–3 Valioliigan huippukamppailussa lauantaina.

Arsenal nousi voitollaan Mestarien liigaan oikeuttavalle neljännelle sijalle. Ottelun enemmän pelannut ManU on nyt jo kuuden pisteen päässä lontoolaisista.

Arsenal siirtyi johtoon heti kolmannella peliminuutilla Nuno Tavaresin maalilla. Bukayo Saka tuplasi Tykkimiesten johdon 32. minuutilla.

Poikavauvansa alkuviikosta menettänyt ja tiistain Liverpool-ottelusta sivussa ollut Ronaldo iski ManUn maalin päähän pari minuuttia Sakan osuman jälkeen. Ronaldo tuikkasi Nemanja Maticin keskityksen lähietäisyydeltä verkon perukoille.

Ronaldo tuuletti valioliigauransa sadatta osumaansa maltillisesti. Hän otti vastaan joukkuetovereidensa onnittelut, nosti vasemman kätensä kohti taivasta ja juoksi nopeasti kohti keskiviivaa.

Cristiano Ronaldo toi ManUn maalin päähän.

Lue lisää: Cristiano Ronaldo julkaisi ensimmäisen kuvan tyttärestään – tunteikas päivitys tragedian jälkeen

Lue lisää: Video sykähdyttävästä hetkestä: lapsensa menettäneelle Cristiano Ronaldolle upea ele vastustaja­joukkueen faneilta

Ronaldo ampui pallon Arsenalin rysään toisellakin puoliajalla, mutta maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen paitsiona.

ManU tuhri toisella jaksolla tukun hyviä maalipaikkoja ja rangaistuspotkun. Sen ampui Ronaldon sijaan – hieman yllättävästikin – Bruno Fernandes. Tolppaan laukonut Fernandes on epäonnistunut kummassakin tämän kauden pilkussaan Valioliigassa. Ronaldo taas on tehnyt tällä valioliigakaudella kaksi rankkarimaalia kahdesta yrityksestään.

Sveitsiläinen Granit Xhaka pommitti loppulukemat 3–1 komealla kaukolaukauksella. Maali oli hänelle kauden ensimmäinen.

Granit Xhaka villitsi kotiyleisöä hienolla kaukolaukauksellaan.

Manchester United on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan Valioliigassa.