Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b93a1fad87a109b0e9a10514d61f3b06, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Cristiano Ronaldon ilme kertoo kaiken – Portugalin MM-paikka karkasi viimeisellä hetkellä – Uutisalue

Serbia voitti Euroopan MM-karsintalohkon A päätösottelussa Portugalin 2–1 ja pelaa vuoden kuluttua Qatarin MM-turnauksessa.

Kotijoukkue Portugali joutuu tappion myötä jatkokarsintaan. Tulos on karvas pettymys joukkueen kapteenille Cristiano Ronaldolle joukkoineen.

Vieraiden voitto tuli dramaattisesti, kun kulttihyökkääjä Aleksandar Mitrovic puski voittomaalin lisäajalla.

Mitrovic riisui paitansa ja sai siitä keltaisen kortin.

Serbia juhli Portugalissa.

Portugali meni jo 2. minuutilla johtoon Renato Sanchesin maalilla, mutta Serbian konkaritähti Dusan Tadic tasoitti 33. minuutilla.