Banner Before Header

David Beckham kumoaa huhuja Victoria-vaimonsa ”kulissipeleistä” – ”Ihmiset luulivat”

Entinen huippujalkapalloilija ja tyylitaiturina tunnettu David Beckham, 47, on antanut mielenkiintoisen haastattelun Gary Nevillen The Overlap -Youtube-kanavalle.

The Overlapin Youtube-videolla Beckhamia haastattelee tämän entinen joukkuekaveri Neville, jolle Beckham puhuu vapautuneesti ja rennosti.

Videolla esiin nousee muoti, josta on muodostunut tärkeä osa Beckhamin elämää. Hänen voidaan sanoa vaikuttaneen muotiin jo vuosia hiustyyleillään ja pukeutumisellaan. Beckhamista on tullut myös erittäin suosittu mainoskasvo vuosien saatossa.

Haastattelussa Neville, 47, kysyy, mistä muoti oikeastaan alun perin tuli Beckhamille. Mikä asiaan vaikutti?

– Ihmiset aina luulivat, että vaimollani Victorialla oli iso vaikutus siihen, miten pukeuduin ja päätöksiin hiustyyleistä tai vaikkapa tatuoinneista. Mutta minä tein päätökset pukeutumisesta, rakastin muotia ja rakastan eri juttuihin pukeutumista, Beckham sanoi.

Beckhamille bensaa liekkeihin on se, jos joku sanoo hänelle, ettei johonkin tiettyyn pitäisi pukeutua lainkaan. Hän kertoo siis vetävänsä pukeutumisesta ja asusteista tiukasti omaa linjaa välittämättä muiden mielipiteistä.

– Olen edelleen samanlainen.

Beckhamin vaimo on 48-vuotias Victoria Beckham, joka nousi 1990-luvulla suurjulkisuuteen Spice Girls -yhtyeen Posh Spicena. Hän on sittemmin työskennellyt muotialalla.

Beckhamin pariskunnan eloa on seurattu vuosien vieriessä tiiviisti.

Jalkapalloilijana David Beckham tunnettiin liki maagisesta oikean jalan potkustaan, jolla hän jakeli auringontarkkoja syöttöjä ja viimeisteli upeita vapaapotkumaaleja. Englannin maajoukkueen pitkäaikainen tähti Beckham edusti urallaan Manchester Unitedin lisäksi muun muassa Real Madridia.

Source Link is.fi