Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fcc0516ab260cbfbdff9967c17dd13cd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Delhi sulkee koulut viikoksi ilmansaasteiden vuoksi – Uutisalue

Delhi sulkee koulut viikoksi ilmansaasteiden vuoksi

Intian pääkaupungissa Delhissä koulut on määrätty suljettaviksi viikoksi ilmansaasteiden vaarallisen korkean määrän vuoksi. Määräys tulee voimaan maanantaina.

Myös rakennustyöt on kielletty kaupungissa neljän päivän ajaksi sunnuntaista lähtien. Lisäksi ihmisiä on kehotettu työskentelemään kotoa käsin.

Kaupungin taivas on tällä hetkellä saasteiden vuoksi harmaa ja hämärä. Savusumun odotetaan pysyvän kaupungin yllä vielä ainakin viiden päivän ajan tuulen vähäisyyden vuoksi.

Yli 20 miljoonan asukkaan Delhi on yksi maailman saastuneimmista suurkaupungeista ja maailman saastunein pääkaupunki. Saasteita puskevat ilmoille muun muassa tehtaat ja liikenne. Lisäksi kaupungin ulkopuolella poltetaan maatalousjätteitä siitä huolimatta, että Intian korkein oikeus on kieltänyt sen.

Source Link is.fi