Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fcabbced6082caec01ece9f7c90509ed, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Didier Deschamps raotti Ranskan kokoonpanoa: ”Muutoksia tulee” – Uutisalue

Didier Deschamps raotti Ranskan kokoonpanoa: ”Muutoksia tulee”

Ranskan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps peluuttaa illan ottelussa Suomea vastaan tuttua 3-4-1-2 -ryhmitystä, mutta ennakoi joitakin muutoksia pelaajistoon, uutisoivat ranskalaismediat.

–  Lähden aina siitä periaatteesta, että peliä ja vastustajia pitää kunnioittaa. Voimme edetä rauhallisin mielin, koska emme enää pelaa kisapaikasta, mutta se ei vaikuta siihen teenkö enemmän vai vähemmän muutoksia. Muutoksia tulee. En vielä tiedä kuinka paljon. Päätän huomenna, Deschamps sanoi L'Equipen mukaan eilisessä mediatapaamisessa.

–  Kun päälle laitetaan Ranskan joukkueen paita, se tuo velvollisuuksia. Tarkoituksemme on päättää karsinnat hyvin. Parhaalla mahdollisella tavalla, Deschamps jatkoi.

Lue lisää: Video: Ranskan supertähdet laskeutuivat Helsinkiin – Kylian Mbappen, 22, säikähtänyt ele kertoo kaiken

Ranskan paikka MM-kisoissa on jo varma, eikä sillä ole illan ottelussa panosta.

–  Tämä ei ole ystävyysottelu, Deschamps kuittasi Le Parisienin mukaan.

Source Link is.fi