Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ab3018441ce588c433e4a68f645f1df1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Disneyn sisäpiirilähde väittää: Johnny Deppillä mahdollisuus palata Pirates of the Caribbean -elokuviin – Uutisalue

Disneyn sisäpiirilähde väittää: Johnny Deppillä mahdollisuus palata Pirates of the Caribbean -elokuviin

Hollywood-tähti Johnny Depp, 59, on kärvistellyt viime vuodet laskusuhdanteisen uransa kanssa. Riitaisa ja vakavien pahoinpitelyväitteiden värittämä ero näyttelijä Amber Heardista vei Deppiltä rooleja.

Kenties kaikista pahiten Deppiin iski rakastetun Jack Sparrow’n roolin menettäminen Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Elokuvasarjan viidessä osassa kapteenia esittänyt Depp sanoi oikeudessa Disneyn katkaisseen välinsä häneen, eikä edes 300 miljoonan dollarin palkkio saisi häntä enää Pirates of the Caribbeanin kuudenteen osaan.

Jack Sparrow on Johnny Deppin rakastetuimpia roolihahmoja.

Oikeudenkäynti päättyi lopulta Deppin kannalta voitokkaasti, minkä jälkeen nimettömänä pysytellyt entinen Disney-pomo paljasti uusia käänteitä People-lehdessä. Sarjaan on tekeillä kaksi uutta elokuvaa, ja ex-pomo uskoo, että Depp tullaan näkemään vielä merirosvokapteenin roolissa.

– Tuomion jälkeen uskon siihen, että Pirates of the Caribbean ollaan valmiina käynnistämään uudelleen Johnny kapteeni Jackina, hän kommentoi.

Lähde uskoo, että Top Gun -elokuvan jatko-osan menestymisen myötä elokuvapomoilla on valtava halu hyödyntää elokuvasaagan kaupallinen potentiaali tunnetun Hollywood-tähden avulla.

Disney tai Depp eivät ole toistaiseksi kommentoineet asiaa.

Hollywoodin sisäpiiriläisten kerrotaan suhtautuvan ristiriitaisin tuntein Deppin uran jatkoon elokuva-alalla. Toisen lähteen mukaan ei ole todennäköistä, että Deppiä tultaisiin näkemään enää Jack Sparrow’na valkokankaalla.

Julkisuudessa on kerrottu, että Deppin korvaajaksi suunnitellaan näyttelijä Margot Robbieta, jonka olisi tarkoitus nousta elokuvassa valokeilaan ilmeisesti Jack Sparrow’n tyttärenä.

Margot Robbie tunnetaan elokuvista The Wolf of Wall Street ja Once Upon a Time in Hollywood.

Lähteet uskovat kuitenkin, ettei Deppin elokuvaura ole kokonaan ohi.

– Uskon, että joku antaa hänelle mahdollisuuden. Hän on hyvin pidetty ja lahjakas, lähde sanoo ja muistuttaa, että yleisö oli pitkälti Deppin puolella oikeustaistelussa.

– Hän keräsi kokonaan uuden fanipohjan tämän aikana, ja kyllä, hän tulee vielä takaisin.

Oikeudenkäynnin jälkeen Depp on viihtynyt Britanniassa ja esiintynyt kitaristi Jeff Beckin kiertuekokoonpanon kanssa. Depp nähdään lavalla myös 19. ja 20. kesäkuuta, jolloin yhtye esiintyy Helsingin Kaisaniemessä ja Tampereella.

Vaikka megatähti suunnittelikin uraa rocktähtenä, on kuitenkin selvää, että hän toivoo mahtipontiselle elokuvauralleen jatkoa.

– Ura on ollut hänelle kaikki vuosien aikana. Hän rakastaa musiikkia, mutta näytteleminen on hänen elämänsä, lähteet raportoivat Peoplelle.

– Hän toivoo todella pystyvänsä elvyttämään uransa, lähde jatkaa.

Source Link is.fi