Banner Before Header

Dopingkohun keskellä luistellut Kamila Valijeva, 15, murtui kyyneliin jäällä – Iivo Niskanen kuittaili Joni Mäen hauiksista, IS seuraa

Pekingin olympialaisissa on taas totutun vilkas urheilupäivä. Suomalaisjännitettävääkin riittää.

Simo Peltola ei päässyt finaaliin freestylen slopestylen karsinnasta. 21-vuotias laskija epäonnistui molemmissa suorituksissaan jo varhain ja hän keskittyi viihdyttämään yleisöä.

Miesten ampumahiihdon joukkue oli viestin 17:s häviten kisan voittaneelle Norjalle reilut seitsemän minuuttia. Suomea edustivat Heikki Laitinen, Tero Seppälä, Olli Hiidensalo ja Tuomas Harjula.

Ilkka Herola oli yhdistetyn suurmäen kilpailun paras suomalainen. Hän sijoittui kisassa 16:nneksi. Eero Hirvonen oli 20:s, Arttu Mäkiaho 24:s ja Otto Niittykoski 37:s.

Päivän täydentää taitoluistelija Jenni Saarinen. 22-vuotias olympiadebytantti luisteli naisten naisten lyhytohjelmassa pisteet 56,97 ja jäi kauas omasta ennätyksestään.

Lue lisää: 95 sinivalkoista toivoa – Suomen olympiajoukkueen kaikki urheilijat esittelyssä

Ilta-Sanomat seuraa Pekingin talviolympialaisia yhdessä Helsingin Sanomien, Aamulehden ja Satakunnan Kansan urheilutoimitusten kanssa. Liveseurantaa päivittävät iltapäivällä IS:n Olli Kivioja ja HS:n Jan Vilén. Heille voi lähettää sähköpostia osoitteisiin olli.kivioja@iltasanomat.fi ja jan.vilen@hs.fi.

Source Link is.fi