Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_21602fc2203c1d617e689ecdaed5590c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Eddie Murphy käänsi selkänsä kohusuhteesta syntyneelle tyttärelleen – lausui kylmäävät sanat tv:ssä – Uutisalue

Eddie Murphy käänsi selkänsä kohusuhteesta syntyneelle tyttärelleen – lausui kylmäävät sanat tv:ssä

Kymmenen lapsen isä Eddie Murphy tekee enää elokuvia harvakseltaan. Uraan mahtuu kohuja huonosta Oscar-käytöksestä prostituoidun poimimiseen.

Hillitön suupaltti Eddie Murphy, 62, valloitti valkokankaat leveällä hymyllään ja levottomilla jutuillaan 1980-luvulla ja vakiinnutti sen jälkeen asemansa suuren yleisön koomikkona 1990-luvulla.

Sitten tapahtui jotain, ja lähes koko 2000-luku oli ihmeen hiljaista. Vuodet ovat kuluneet lähinnä koko perheen elokuvissa ja valkokankaan takana, ääninäyttelijänä animaatioelokuva Shrekissä sekä sen lukemattomissa jatko-osissa. Varsinaisia elokuvia on valmistunut vain noin yksi per vuosi.

Vuonna 2021 Murphy näytteli ainoastaan elokuvassa Prinssille morsian 2, tänä vuonna You People -elokuvassa ja nyt nähtävässä Prime Videon joulutarinassa Candy Cane Lane.

Eddie Murphyn elokuvien maailmanlaajuisesti yhteenlaskettu tuotto on ollut jopa 6,7 miljardia dollaria. Kuva uudesta jouluelokuvasta Candy Cane Lane. Kuva: Amazon Studios

Ehkä vuosikausien hiljaiselon syy on osittain myös se, että me vain saimme tarpeeksemme tolkuttomasta naamanvääntelystä Pähkähulluissa professoreissa ja Eläintohtoreissa sekä niiden jatko-osissa. Ikäkin alkaa jo painaa, onhan Brooklynissa syntynyt Murphy täyttänyt jo 60 muutama vuosi sitten.

Hän on myös joutunut kokemaan paljon kovia hetkiä elämässään. Vanhemmat erosivat pojan ollessa 3-vuotias, ja isä murhattiin vuonna 1969, kun Murphy oli vasta 8-vuotias. Urallakin on sattunut kaikenlaista, eikä elokuvamaailmakaan ole aina kunnioittanut tuottoisaa rahasampoaan.

Eddie Murphy valitsi Beverly Hills kytän Haamujengin sijaan. Elokuva oli vuoden 1984 menestynein elokuva Yhdysvalloissa, ja Murphy on uusinut roolinsa Axel Foleyna leffan jatko-osissa. Kuva: Zuma/MVPhotos

Murphyn elokuvien maailmanlaajuisesti yhteenlaskettu tuotto on ollut jopa 6,7 miljardia dollaria. Vuonna 2007 hän käveli ulos Oscar-palkintojen jakotilaisuudesta, kun parhaan miessivuosan palkinnon sai Alan Arkin. Murphy oli ollut voittajasuosikki roolistaan Dreamgirlsissä, josta hän oli jo saanut Oscaria usein ennakoivan Golden Globe -palkinnon. Lisää lunta tupaan tuli 2010, kun hän sai Razzie-palkinnon vuosikymmenen huonoimpana näyttelijänä.

Eddie Murphy poistui Oscareista kesken kaiken, kun ei saanut palkintoa 2007. Kuva: Lisa O’Connor, Zumapress/MVPhotos

Jos meno alkoikin hiipua valkokankaalla, niin siviilielämässä on vauhtia piisannut. Laulajanakin kunnostautunut Murphy on viettänyt railakasta elämää: suhteita on riittänyt ja lapsiakin on viiden eri naisen kanssa yhteensä kymmenen, yksi näistä Spice Girlsistä tutun Mel B:n kanssa.

Mel B kuvaili vuonna 2018 kirjassaan Brutally Honest, että piti Murphya elämänsä rakkautena. Pari suunnitteli häitä ja Mel B oli teetättänyt unelmiensa timanttisormuksen.

Lue lisää: Spice Girls -tähden tytär avautuu nyt äitinsä entisestä liitosta: järkyttävä näky yöllä piinaa edelleen

Miehen asumiskuviot alkoivat kuitenkin haitata suhdetta. Murphyn talossa asuivat nimittäin niin äiti Lillian kuin miehen isoveli sekä joukko henkilökuntaa ja ystäviä.

Porukkaa tunki mukaan lomamatkoillekin. Mel B sai tarpeekseen asumiskuviosta ja ehdotti, että pari ostaisi oman kodin. Murphy tyrmistyi ehdotuksesta ja pari riiteli rajusti.

Brutally Honest -elämäkerrassa Mel B kuvailee vetäytyneensä omiin oloihinsa pariksi päiväksi riidan jälkeen. Sillä aikaa Murphy teki peruuttamatonta jälkeä suhteelle.

– Emme ole enää yhdessä, Murphy julisti tv-haastattelussa.

– En tiedä kenen lapsi on, ennen kuin teemme dna-testin, Murphy laukoi julkisuudessa.

Mel B:n onni päättyi kyyneliin ja Angel-tytär syntyi Murphyn 46-vuotissyntymäpäivänä.

Dna-testi vahvisti Murphyn lapsen isäksi, mutta kesti vuosia, ennen kuin tähti otti tyttären osaksi elämäänsä.

Eddie Murphylla on kaksi lasta Paige Butcherin kanssa. Kuva: Dave Starbuck

Pari vuotta sitten Murphy hehkutti lapsiaan vuolaasti WTF-podcastissa ja sanoi olevansa heistä kaikista erittäin ylpeä.

– Yksikään lapsistani ei ole mätä omena. Kukaan lapsistani ei ole sellainen, josta voi sanoa, että ”ai sinä olet se”. Lapseni ovat mahtavia, normaaleja ihmisiä. He eivät ole mitään Hollywood-mänttejä.

Tähti sanoi isyyden olevan hänelle elämässä kaikista tärkeintä ja hän pyrkii olemaan läsnä lastensa elämässä mahdollisimman paljon.

Vuonna 1997 revittiin railakkaita otsikoita, kun tähti otti aamuyön tunteina kyytiinsä transsukupuolisen prostituoidun Atisone Seiulin. Vaikka molemmilla oli tiettävästi housut jalassa, kun poliisi pysäytti parin, joutui Murphy tolkuttoman ajojahdin kohteeksi.

Murphyn fanien piinaamaksi joutunut parikymppinen Seiuli löydettiin vuotta myöhemmin kuolleena kadulta, yllään ainoastaan alushousut.

Viime vuodet seestynyt tähti on viettänyt yhdessä australialaisen mallin Paige Butcherin kanssa, ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

Candy Cane Lane (2023) Prime Video -suoratoistopalvelussa perjantaina 1. joulukuuta alkaen

Source Link is.fi