Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_093e17789550616f2254371b3e219e89, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Eduskunta antaa porttikiellon kansanedustaja Iiris Suomelaa salakuvanneelle VKK-puolueen varapuheenjohtajalle – Uutisalue

Eduskunta antaa porttikiellon kansanedustaja Iiris Suomelaa salakuvanneelle VKK-puolueen varapuheenjohtajalle

Valta kuuluu kansalle -puolueen toinen varapuheenjohtaja Jarno Vähäkainu saa porttikiellon eduskuntaan otettuaan salaa kuvan kansanedustaja Iiris Suomelasta (vihr.).

Eduskunnan tiedotteen mukaan porttikielto on voimassa tämän vaalikauden loppuun. Porttikielto ei koske istunnon seuraamista täysistuntosalin lehterillä.

Eduskunnan puhemies Matti Vanhanen (kesk.) päätti harvinaisesta rangaistuksesta maanantaina iltapäivällä keskusteltuaan asiasta puhemiesneuvoston kanssa.

Vähäkainu otti kuvan Suomelasta eduskunnan kuppilassa viime viikon tiistaina. Kuvassa Suomela istuu mustaan mekkoon pukeutuneena.

Sosiaalisessa mediassa jakamansa kuvan yhteyteen Vähäkainu kirjoitti kokeneensa eduskunnassa “aikamoista seksuaalista häirintää”.

Puhemies Vanhanen kuvasi Vähäkainun toimintaa viime viikolla täysin sopimattomaksi käytökseksi.

– Ei ole edes ajateltu, että jotain tällaista voisi tapahtua. Normaaliin järjenkäyttöön ja tapoihin kuuluu se, että näin ei menetellä, Vanhanen sanoi Ylen Aamussa torstaina.

Valta kuuluu kansalle -puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Ano Turtiainen ei nähnyt kuvan ottamisessa ja jakamisessa mitään vikaa.

Turtiainen sai itse aikoinaan potkut perussuomalaisten eduskuntaryhmästä sosiaalisen median käyttäytymisensä takia.

Lisää aiheesta:

Kuva Iiris Suomelasta käynnisti keskustelun eduskunnan pelisäännöistä ja nyt kuvaajaa uhkaa porttikielto – tästä se johtuu

Source Link yle.fi