Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ce90d6c5b785eecdcf7dda47c51632ff, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Eeva: Suvi Teräsniska rehellisenä aviokriisistään – raskaat vuodet varjostivat suhdetta – Uutisalue

Eeva: Suvi Teräsniska rehellisenä aviokriisistään – raskaat vuodet varjostivat suhdetta

Laulaja Suvi Teräsniska paljasti syksyllä Vain elämää -ohjelmassa avioliittonsa ajautuneen kriisiin ja parin hakeutuneen terapiaan. Teräsniska on ollut naimisissa Simo Aallon kanssa vuodesta 2014.

Tuoreessa Eeva-lehden haastattelussa Teräsniska raottaa kriisin taustoja. Hän kertoo, että surutyö kahden tärkeän ihmisen menettämisestä heijastui suhteeseen. Teräsniskan ystävä Olli Lindholm menehtyi helmikuussa 2019, ja puolitoista vuotta aiemmin hän oli menettänyt rakkaan mummonsa. Teräsniska ei osannut prosessoida surua kunnolla.

Myös lapsiperhearki oli koetellut liittoa. Parilla on kolme poikaa: Terho, Toivo ja Usko.

– Parisuhteemme kriisi alkoi kehittyä ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen. Lapset muuttavat arkea paljon, mikä tuli sokkina, Teräsniska myöntää lehdessä.

Teräsniskan mukaan läheisten kuolemat, koronapandemia ja keikkojen jäädytys kärjistivät hiljalleen kehittyneen kriisin viime keväänä, ja tilanne kesti muutaman kuukauden. Parilla oli kuitenkin yhteinen tahtotila, ja he hakeutuivat terapiaan.

Teräsniska myöntää lehdelle pelänneensä, että he päätyisivät eroon.

– Pelkäsin, ja se toi suuren ahdistuksen. Tajusin, etten halua rikkoa parisuhdettani ja jäädä yksin. Haluan elää Simon kanssa.

Nyt tilanne on toinen. Laulaja kertoo Eeva-lehden haastattelussa, että kriisi on saanut hänet näkemään kumppaninsa eri silmin. Teräsniskan mukaan kriisi auttoi häntä puhumaan tunteistaan.

– Hän on minulle kuin lottovoitto, laulaja kuvailee Eeva-lehdessä.

Lue lisää: Suvi Teräsniska murtuu tv:ssä kyyneliin – kertoo avioliittonsa ajautuneen kriisiin

Vain elämää -ohjelmassa lokakuussa Teräsniska kertoi, että terapia on auttanut paria löytämään uudenlaisen keskusteluyhteyden.

– Olen onnellinen siitä, että olemme päässeet purkamaan asioita kahdestaan ihan uudella tasolla, jolla ei ehkä koskaan aiemmin olla keskusteltu, vaikka ollaan oltu miehen kanssa kymmenen vuotta yhdessä, hän selvitti jaksossa.

Lue lisää: Suvi Teräsniska rakastui vaivihkaa työntekijäänsä – kun suhde paljastui, kollegat reagoivat yllättävällä tavalla

Teräsniska tapasi puolisonsa aikanaan työn merkeissä. Simo Aalto työskentelee Teräsniskan bändissä.

– Mä olen siis syönyt kuormasta aikanaan ja rakastunut oman yhtyeeni monitoriteknikkoon, Teräsniska totesi Vain elämää -jaksossa.

Source Link is.fi