Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_caaea03b9e05afee3bdffed9e6b90be5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
EK8: Kalle Rovanperältä loistava alku! Suomalaisen asema paranee kohisten – Uutisalue

EK8: Kalle Rovanperältä loistava alku! Suomalaisen asema paranee kohisten

Uuden-Seelannin rallin lauantaipäivä saatiin käyntiin perjantai-iltana Suomen aikaa.

Kalle Rovanperä aloitti päivän vahvasti ja ajoi Kaipara Hillsin 15,8 kilometrin mittaisella pätkällä toiseksi nopeimman ajan. Rovanperä jäi pohja-ajan tykittäneestä Craig Breenistä 4,1 sekuntia, mutta jätti pahimman kilpailijansa Ott Tänakin neljän sekunnin päähän.

– Omasta mielestäni ajoin ihan ok pätkän, katsotaan miten muut tulevat, Rovanperä kommentoi suoritustaan C Moren lähetyksessä.

Rallin kokonaistilanteessa Rovanperä nousi kolmanneksi. Hän on 6,1 sekuntia johtavan Elfyn Evansin ja 3,2 sekuntia toisena olevan Tänakin perässä.

Uuden-Seelannin MM-rallin kokonaistilanne 8/17

1. Elfyn Evans

2. Ott Tänak + 2,9

3. Kalle Rovanperä + 6,1

4. Sebastien Ogier + 10,1

5. Thierry Neuville + 49,7

6. Gus Greensmith + 53,0

Rovanperällä on mahdollisuus varmistaa maailmanmestaruus Uuden-Seelannin rallissa. Mestaruus varmistuu, jos hän kerää kahdeksan pistettä Tänakia enemmän tai voittaa kisan ja kerää seitsemän pistettä virolaista enemmän.

Seuraava erikoiskoe Puhoi 1 käynnistyy kello 23.06 Suomen aikaa. Ralli päättyy varhain sunnuntaiaamuna.

Source Link is.fi