Banner Before Header

Eläkeläinen sai päähänpiston viikonloppuna – oli parissa tunnissa lähes miljoona euroa rikkaampi

Uuno Turhapuron appiukon, toimitusjohtaja Tuuran onnenpäivät vaihtuivat elokuvissa aina katastrofeiksi.

Ruotsalaisen eläkeläisen onnenpäivä sen sijaan on ja pysyy. Kukaan ei vie hänen tililleen sunnuntaina melkoisella sattumankaupalla ilmestynyttä 10 miljoonan kruunun eli 920 000 euron jättisummaa.

Trav365 uutisoi, että vain Taalainmaalla Keski-Ruotsissa asuvan eläkeläismiehen pelitositteesta löytyi GS75-pelin täysosuma.

Sunnuntaisin pelattavassa GS75:ssä pitää tietää seitsemän peräkkäisen lähdön voittajat.

Pelin erikoisuus on se, että jos oikeita voittorivejä on vain yksi, sillä saa bonuksena aina 10 miljoonan kruunun potin, vaikka virallinen jakosumma päävoittoluokassa olisi paljon pienempi.

Mikäli GS75-kierros olisi ravattu sunnuntaina muualla kuin Rättvikissä, eläkeläinen olisi jäänyt ilman jättivoittoaan.

Hän kertoi puhelimessa peliyhtiö ATG:n edustajalle Hans G Lindskogille, että osallistui pelaamiseen vain sen takia, että ravit olivat hänen kotiradallaan.

Voittaja sanoi pelaavansa normaalisti vain keskiviikon V86- ja lauantain V75-peliä, joissa päävoitot ovat myös kymmeniä miljoonia kruunuja.

Suurella asiantuntemuksella ei sunnuntain voittokuponkia laadittu. Eläkeläinen päätti osallistua GS75:een vain 50 kruunun, eli 4,5 euron hintaisella pikapelillä, Harry Boylla, jossa tietokone arpoo hevoset kohdelähtöihin.

– Yleensä hän seuraa ravilähetyksiä, mutta sunnuntaina hän ei katsonut kilpailuja, vaan tarkisti voittajat matkapuhelimellaan niiden päätyttyä. Kun hän oli katsonut kuusi seitsemästä voittajasta, hän huomasi, että häneltä löytyi ne kaikki. Viimeisen kohteen jälkeen mies tajusi saaneensa seitsemän oikein, Lindskog kertoi Trav365:n uutisessa.

– Aluksi pelaaja ajatteli, että voitto voisi olla miljoona, mutta se osoittautui 10 miljoonaksi. Hän oli järkyttynyt, kun soitin hänelle, mutta oli erittäin iloinen, ja meillä oli pitkä ja lämmin keskustelu.

Onnenpekka ei halunnut nimeään julkisuuteen, jotta koko kylä ei saisi tietää hänen jättivoitostaan.

– Hän pystyy nyt muuttamaan lastensa ja lastenlastensa elämää ja lisäämään elämäänsä kultaisen reunuksen, Lindskog uskoi.

Ruotsin raveissa voitot ovat suuria. IS Ravit kertoi esimerkiksi keväällä, kuinka lapsiaan nukuttamassa ollut perheenisä sai kesken iltasatujen kuulla Lindskogilta voittaneensa miljoonia euroja.

Lue lisää: Perheenisä oli nukuttamassa lapsiaan, kun puhelin soi illalla – sai kuulla olevansa monimiljonääri

Suomen raveissa on voitettu aikojen saatossa kaksi miljoonapottia, mutta niistä on jo yli kymmenen vuotta.

Vuonna 2005 Tampereen raveissa Toto75-rivi palautti 1 040 947 euroa ja vuonna 2012 Kuopiossa 1 012 439 euroa.

Nykyinen jackpot-järjestelmä ei mahdollista muutamia satoja tuhansia euroja suurempia voittoja Suomen raveissa.

Suomeen tullut suurin ravivoitto on 2,75 miljoonaa euroa, jonka mikkeliläispelaajan kimppa voitti vuonna 2013 Norjassa Oslon radalla ravatulta Toto75-kierrokselta.

Source Link is.fi