Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7cde482548bd92e7f184ace6b37cbc7f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Elina Gustafsson ja Ansku Bergström säkenöivät rakkauden­täyteisissä loma­kuvissa – TTK-pari otti uuden vuoden vastaan etelän lämmössä – Uutisalue

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström säkenöivät rakkauden­täyteisissä loma­kuvissa – TTK-pari otti uuden vuoden vastaan etelän lämmössä

Viime syksynä Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta toisensa löytäneet nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssija Ansku Bergström lomailivat vuodenvaihteesta loppiaiseen asti yhdessä Azoreilla Portugalissa.

Gustafsson on pitkin matkaa julkaissut Instagram-tilillään riehakkaita ja toiminnantäyteisiä lomakuvia. Nyt loma on kuitenkin tullut päätökseensä, minkä kunniaksi Gustafsson julkaisi pari herkkää yhteiskuvaa Bergströmin kanssa.

Ensimmäisessä kuvassa pari halaa toisiaan suuteluetäisyydellä auringon hehkuessa taustalla jylhässä rannikkomaisemassa. Toisessa kuvassa he toisiinsa kietoutuneina uima-altaalla.

– Ihanin seikkailijatar. Vielä yksi lento ja sitten seuraavaa seikkailua odotellessa, Gustafsson kirjoittaa perjantaisessa julkaisussa, jonka hän on sijaintitietojen perusteella tehnyt Milanon lentokentältä käsin.

Voit selata kuvia painamalla julkaisun oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Suloiset kuvat ovat ihastuttaneet Gustafssonin seuraajia, jotka ovat kilvan hehkuttaneet parin kuvista välittyvää onnellisuutta.

– Rakastuneet ja onnelliset kauniissa maisemissa, eräs kommentoi.

– Teistä huokuu ihana rakkaus ja ilo, en kestä , toinen hehkuttaa.

– Teistä tulee onnen tunne ihan tänne asti, jotenkin huikeeta, kolmas tunnelmoi.

Gustafsson ja Bergström tanssivat yhdessä viime syksynä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Kilpailusta toisena pudonnut kaksikko oli kilpailun historian ensimmäinen samaa sukupuolta oleva tanssipari.

Viime joulukuussa he paljastivat seurustelevansa. Gustafsson kertoi IS:lle, että parisuhteen julistaminen poiki positiivisen palautteen vyöryn.

– Yli 1 600 kommenttia kuvan alla ja saman verran on varmaan inboxissa, Gustafsson kertoi.

Lue lisää: TTK-pariskunta paljastaa, miksi julkistivat suhteensa juuri nyt – yllätysilmoitus poiki palautevyöryn

Gustafssonin mukaan parin julkitulolle ei ollut mitään erityistä syytä.

– Kivempi tehdä se omaehtoisesti, Gustafsson totesi.

Source Link is.fi