Emil Ruusuvuoren taival Tel Avivin nelin­pelissä päättyi – seuraava vastustaja varmistui

Suomen Emil Ruusuvuoren ja Portugalin Joao Sousan taival tenniksen ATP-turnauksen miesten nelinpelissä jäi lyhyeksi, kun he hävisivät keskiviikkona Israelin Tel Avivissa avauskierroksen ottelunsa.

Ruusuvuori ja Sousa voittivat ensimmäisen erän, mutta turnauksen kakkossijoitetut Saksan Kevin Krawietz ja Andreas Mies nousivat voittoon lukemin 3–6, 6–4, 15–13 supertiebreakin päätteeksi. Ottelu kesti pari minuuttia vaille puolitoista tuntia.

Ruusuvuori jatkaa turnaustaan kaksinpelin toisella kierroksella, johon hän varmisti pääsynsä jo tiistaina. Keskiviikkona selvisi vastustaja, kun Ranskan Constant Lestienne kukisti maanmiehensä Adrian Mannarinon 7–6 (7–2), 6–4 ensimmäisellä kierroksella.

Lestienne on tuoreimmalla maailmanlistalla sijalla 68 ja Ruusuvuori sijalla 54. Ottelua on kaavailtu torstaille.