Banner Before Header

Englanti murskasi Albanian ja lähes varmisti MM-kisapaikan, Italian rankkarispesialisti mokasi

Miesten jalkapallon Euroopan MM-karsinnassa Englanti tarvitsee lohkovoittoon ja MM-kisapaikkaan enää pisteen, kun se murskasi Albanian perjantaina maalein 5–0. Englannin ykköstähti oli Harry Kane, joka teki kolme maalia jo ensimmäisen puoliajan aikana.

– Esityksemme ensimmäisellä jaksolla oli erinomainen. Teimme kaikki asiat, joista olimme puhuneet edellisen pelin jälkeen. Me prässäsimme ja liikuimme todella hyvin, Englannin tyytyväinen päävalmentaja Gareth Southgate iloitsi BBC:n mukaan.

Englanti kohtaa karsinnat päättävässä ottelussa maanantaina San Marinon. I-lohkon kakkonen ennen maanantain otteluja on Puola, joka kaatoi Andorran vieraskentällä 4–1.

C-lohkossa Italialla oli mahdollisuus ottaa vahva etumatka kisapaikkaan, kun se kohtasi lohkossa toisena olevan Sveitsin. Ottelu oli tilanteessa 1–1, kun Italia sai aivan pelin lopussa rangaistuspotkun. Rankkarispesialistina tunnettu Jorginho laukoi pallon kuitenkin yli maalin ja peli päättyi 1–1.

Italia ja Sveitsi ovat tasapisteissä ennen maanantain päätösotteluja, mutta Italialla on kaksi maalia parempi maaliero.

F-lohkossa Skotlanti varmisti jatkokarsintapaikan voittamalla Moldovan 2–0.

Perjantain MM-karsintaottelut:

Moldova–Skotlanti 0–2 (0–1)

Italia–Sveitsi 1–1 (1–1)

P-Irlanti–Liettua 1–0 (1–0)

Itävalta–Israel 4–2 (0–1)

Tanska–Färsaaret 3–1 (1–0)

Andorra–Puola 1–4 (1–3)

Englanti–Albania 5–0 (5–0)

Unkari–San Marino 4–0 (2–0)

Katso MM-karsintojen taulukot täältä (Teksti-TV).

Lue myös:

Lukas Hradecky haluaa toistaa Islannin tempun – huonot muistot Zenicasta eivät kummittele mielessä: ”Toivottavasti ovat opetelleet laulamaan”

”Jättefiasko!” Georgia nöyryytti Ruotsia Zlatanin paluuottelussa – AC Milanin tähti tuuppasi kentälle rynnännyttä katsojaa

Brasilia varmisti MM-paikkansa kukistamalla Kolumbian

Source Link yle.fi