Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ccb2517ae5f02d768dc19ad88fea800c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Englanti murskasi Albanian ja lähes varmisti MM-kisapaikan, Italian rankkarispesialisti mokasi – Uutisalue

Miesten jalkapallon Euroopan MM-karsinnassa Englanti tarvitsee lohkovoittoon ja MM-kisapaikkaan enää pisteen, kun se murskasi Albanian perjantaina maalein 5–0. Englannin ykköstähti oli Harry Kane, joka teki kolme maalia jo ensimmäisen puoliajan aikana.

– Esityksemme ensimmäisellä jaksolla oli erinomainen. Teimme kaikki asiat, joista olimme puhuneet edellisen pelin jälkeen. Me prässäsimme ja liikuimme todella hyvin, Englannin tyytyväinen päävalmentaja Gareth Southgate iloitsi BBC:n mukaan.

Englanti kohtaa karsinnat päättävässä ottelussa maanantaina San Marinon. I-lohkon kakkonen ennen maanantain otteluja on Puola, joka kaatoi Andorran vieraskentällä 4–1.

C-lohkossa Italialla oli mahdollisuus ottaa vahva etumatka kisapaikkaan, kun se kohtasi lohkossa toisena olevan Sveitsin. Ottelu oli tilanteessa 1–1, kun Italia sai aivan pelin lopussa rangaistuspotkun. Rankkarispesialistina tunnettu Jorginho laukoi pallon kuitenkin yli maalin ja peli päättyi 1–1.

Italia ja Sveitsi ovat tasapisteissä ennen maanantain päätösotteluja, mutta Italialla on kaksi maalia parempi maaliero.

F-lohkossa Skotlanti varmisti jatkokarsintapaikan voittamalla Moldovan 2–0.