Ensimmäinen yhteiskuva julki! Temppari-Mattu löysi uuden rakkaan – poikaystävä on itsekin tv:stä tuttu

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Mathilda ”Mattu” Westerberg, 24, on löytänyt rinnalleen uuden poikaystävän. Tosi-tv-tähti paljastaa asian tuoreessa Instagram-päivityksessään.

– Kiitos, kun teet musta aidosti paremman ihmisen. Rakastan sua, Mattu kirjoittaa.

Tempparit-tähden ei ollut alun perin tarkoitus tuoda uutta suhdettaan julkisuuteen, mutta hän muutti mielensä.

– Perus me tuuliviirit! Eka täytyi pitää tää suhde yksityisenä, mut heti seuraavaksi piti huutaa tää koko Suomelle, Mattu nauraa Instagram-julkaisussaan.

Matun uusi kumppani Joonas on niin ikään tosi-tv-faneille tuttu. Hän osallistui ensin Temptation Islandin kolmannelle kaudelle puolisonsa Pauliinan kanssa ja sitten uudelleen viidennelle kaudelle, jossa hän seikkaili sinkkuna.

Joonas muistetaan tempparifanien keskuudessa lentävästä ”vähän panin” -lauseestaan, jonka hän letkautti kohutussa kolmannen kauden finaalijaksossa.

Joonas ja Pauliina päätyivät siis molemmat pettämään toisiaan, mutta Joonas halusi vastoinkäymisistä huolimatta jatkaa suhdetta ohjelman jälkeen. He lähtivät saarelta yhdessä selvittämään välejään, mutta suhde päättyi lopulta eroon.

Entinen pariskunta Joonas ja Pauliina esiintyivät Temptation Island Suomen kolmannella kaudella, joka nähtiin televisiossa vuonna 2017.

Matun tuore somepostaus keräsi nopeasti runsaasti onnitteluja seuraajilta, jotka sanovat olevansa iloisia tv-tähden uudesta parisuhteesta.

– Oon onnellinen puolestasi Mattu, joku kirjoittaa.

– Tämmöiset uutiset on ihana huutaa koko Suomelle. Onnea teille, toivottaa toinen.

– Ansaitset tämän, toteaa kolmas.

Mattu nousi vastikään uutisotsikoihin sen jälkeen, kun hän päätti osallistua Ylen kauan odotettuun Sinkut paljaana -tv-ohjelmaan. Ohjelmassa Mattu kertoi kärsivänsä epävakaata persoonallisuushäiriöstä ja puhui aiheesta julkisesti ensimmäistä kertaa koskaan.

– Mulla on diagnosoitu viime vuonna epävakaa persoonallisuushäiriö, Mattu sanoo ohjelmassa itkien.

– Se ei oikeasti ole surullinen asia, mutta mua jännittää tosi paljon kertoa siitä, koska tunnen häpeää omista mielenterveysongelmistani.

Lue lisää: Tv:stä tuttu Mattu, 24, puhuu nyt salaisuudesta, jota hän on peitellyt pitkään – erikoinen käytös parisuhteissa sai viimein selityksen

Mattun vaikeudet suhtautua negatiivisiin tunteisiin ja tilanteisiin ovat vaikuttaneet muun muassa hänen aiempiin parisuhteisiinsa, kuten hänen suhteeseensa Temppareista tutun Japen kanssa.

Suhde päättyi pian ohjelman kuvausten jälkeen vuonna 2020. Mattu kertoo Ylen ohjelmassa seurustelleensa nykyisen kumppaninsa kanssa nyt muutaman kuukauden ajan. Vielä ohjelman kuvausten aikaan Mattu oli sitä mieltä, ettei aio puhua uudesta suhteestaan julkisuudessa.

Jape ja Mattu osallistuivat viettelysten saarelle peräti kahteen eri otteeseen.

Source Link is.fi