Banner Before Header

Ensitreffit alttarilla -pariskunta lennähti lemmenlomalle Espanjaan – julkaisivat hellän yhteiskuvan

Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioituneet Venla ja Karl ovat paenneet Suomen talvea Espanjaan. Pari on julkaissut useita kuvia Malagasta, jossa he ovat kierrelleet nähtävyyksiä, syöneet hyvin ja nauttineet auringosta ja toistensa seurasta.

– Vuosi 2022, mä oon valmis, Venla hehkuttaa Instagramissa.

Venlan ja Karlin avioliitto alkoi tv:ssä myrskyisissä merkeissä. Alttarilla toisensa ensi kertaa tavannut pari ajautui toistuvasti riitoihin ja väärinkäsityksiin, Venlaa alkoi ahdistaa ja Karl tunsi olonsa epävarmaksi.

Pari päätti kuitenkin pysyä yhdessä myös Ensitreffit alttarilla -sarjan kameroiden sammuttua, sillä he näkivät toisissaan paljon niitä ominaisuuksia, joita toivoivat kumppaniltaan.

Yksi parin kiistakapuloista oli asuinpaikka, sillä Venlan koti oli Turussa ja Karlin Keravalla. Ohjelman viimeisessä jaksossa he kertoivat elävänsä edelleen etäsuhteessa, mutta tapaavansa toisiaan lähes joka viikonloppu.

– Kaukosuhteessa se hyvä puoli, että osaa arvostaa enemmän sitä, kun näkee. Kiva kun on jotain mitä odottaa, Venla sanoi.

Instagram-tiliensä perusteella parilla sujuu nykyään hyvin, sillä he viettivät joulua yhdessä ja nauttivat ensimmäisistä yhteisistä pyhistään.

Myös Malagan-matka on sujunut mukavissa merkeissä, sillä Venla kertoo Instagramissa reissun olleen mahtava.

– Tämä kaupunki ylitti kaikki odotukset! Pikkukatuja, arkkitehtuurisesti toinen toistaan upeampia ja näyttävämpiä rakennuksia, espanjalaista kulttuuria ja hyvää ruokaa sekä juomaa, hän hehkuttaa.

Source Link is.fi