Entisen NHL-tuomarin pöyristyttävä kommentti törkytempun jälkeen sai somekansan raivostumaan – ”Uskomaton idiootti”

Entisen NHL-huipputuomarin Tim Peelin kommentti yhteisöpalvelu Twitterissä on saanut sosiaalisen median käyttäjät nousemaan penkeistään ja avaamaan sanaiset arkkunsa.

Peel twiittasi isoin kirjaimin tekstin ”KARMA!”, millä hänen uskotaan viitanneen Colorado Avalanchen hyökkääjän Nazem Kadrin loukkaantumiseen Avalanchen ja Edmonton Oilersin konferenssifinaalin kolmannessa osaottelussa.

Kadri, joka tunnetaan inhottavana vastustajana, ja joka pelaa usein kaukalossa kyseenalaisin konstein, loukkaantui Oilers-pelaaja Evander Kanen selkään tulleesta taklauksesta.

Kadri liukui kohti kaukalon kulmaa, menetti kiekon lavastaan ja lähti tavoittelemaan sitä kohti laitaa. Tässä kohtaa Kane antoi Kadrille vauhtia selästä, ja tämä paiskautui laitaan.

Ottelua oli ehtinyt kulua ainoastaan reilu minuutti.

Jääkiekkofanit ympäri Twitterin lyttäsivät Peelin täysin hänen kommenttinsa jälkeen.

– Peel on täällä juhlimassa, kun Kadri loukkaantuu… Olet roskaa, Tim! eräs käyttäjä puhisi.

– Ei voi olla totta, oikeastiko Tim Peel juuri tviittasi ”KARMA!”, kun Kadri loukkaantui? Mikä uskomaton idiootti. Tämän pellen ei olisi koskaan pitänyt tuomita yhtään peliä NHL:ssä, toinen tylytti huomattavasti voimallisemmin ilmauksin.

Kun Peel poisti kohua synnyttäneen twiittinsä, hän sai nasevaa palautetta.

– Miksi poistit Kadria koskevan twiittisi, Tim? yksi käyttäjä uteli.

Peel tuomitsi NHL-tuomariurallaan lähes 1 400 ottelussa. Hän sai potkut vuonna 2021 tapahtuneen mikrofonikohun takia. Peel sanoi mikrofonin ollessa päällä, että hän halusi antaa Nashville Predatorsille jäähyn.

Kokenut tuomari kommentoi KSDK Newsin haastattelussa noin kaksi viikkoa sitten, että Kadrilla on synkkä historia muiden pelaajien satuttamisesta.

Häneltä kysyttiin mielipidettä Kadrin ja St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binningtonin törmäystilanteesta, joka tapahtui pudotuspelien toisella kierroksella. Binnington loukkantui eikä pelannut enää loppusarjassa. Avalanche eteni jatkoon voitoin 4–2.

– Aloitetaan siitä, että hän sai pelikieltoa 2016, 2018 ja 2021 kyseenalaisten tekojensa vuoksi. Siksi tämä Binningtonin tilanne kerää niin paljon huomiota.

Peel oli sitä mieltä, että Kadri olisi voinut välttää osuman Binningtoniin.

– Uskon, että hän tietää, mitä tekee. Luulen, että hän ajatteli ottavansa kaiken hyödyn irti kyseisestä tilanteesta ajamalla Binningtonin päälle. Hänen ei olisi tarvinnut kaatua Binningtonin päälle.

Peel järjestää nykyisin työkseen omaa nimeään kantavia tuomarileirejä. Leirit on suunnattu 14–19-vuotiaille tuomarilupauksille.

Source Link is.fi