Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1492a4d642f1aaa7b6c9bf667c8019b4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Epäily: Äiti yritti tappaa 5-vuotiaan lapsensa Porvoossa – Uutisalue

Epäily: Äiti yritti tappaa 5-vuotiaan lapsensa Porvoossa

Poliisi tutkii Porvoossa tiistaiaamuna tapahtunutta vakavaa väkivallan tekoa, jonka uhrina on 5-vuotias lapsi. Poliisi epäilee äidin yrittäneen tappaa lapsensa.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä tapon yritys ja virkamiehen vastustaminen.

Poliisin partio sai hätäkeskuksen kautta tehtävän noin klo 10.10 Porvooseen. Ilmoituksen hätäkeskukseen teki sosiaaliviranomainen.

– Sosiaaliviranomaiset olivat olleet tarkastuskäynnillä ja nähneet asunnon ikkunasta, kun lasta pahoinpideltiin. Tilanne saatiin päättymään vasta, kun paikalle saapunut poliisin partio pääsi sisälle asuntoon ikkuna rikkomalla ja samalla lapsen haltuunsa, kertoo rikoskomisario Heidi Niemi poliisin tiedotteessa.

Lapsi sai pahoinpitelyn seurauksena vakavia vammoja. Hänet kuljetettiin välittömästi sairaalaan hoidettavaksi. Myös äiti on toimitettu sairaalaan.

Tapaus on siirtynyt tukittavaksi Itä-Uudenmaan poliisiin. Esitutkinta on alkuvaiheessa, joten tässä vaiheessa poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Source Link is.fi