Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_00758383d28037b23b1909cfab82e2a2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Erik Haula tuplannut NHL-pistesaldonsa viiden viimeisen pelin aikana – katso suomalaishyökkääjän hieno maali – Uutisalue

Boston Bruinsin Erik Haulan hienot otteet NHL:ssä saivat jatkoa vieraspelissä Washington Capitalsia vastaan. Haula teki kauden kolmannen maalinsa, kun Bruins haki 7–3-vierasvoiton Washingtonista.

Kakkoskentän keskellä pelannut Haula vei toisen erän puolivälin jälkeen Bruinsin 6–2-johtoon. Suomalaishyökkääjä laukoi tarkasti yläkulmaan suoraan Taylor Hallin syötöstä.

Haulan maalin voi katsoa klikkaamalla jutun kuvaa.

Haula, 30, on äitynyt viime peleissä hyvään tehovireeseen, sillä hän on lihottanut pistetiliänsä nyt viidessä ottelussa peräkkäin (2+3). Suomalaishyökkääjä on kirjannut nyt kauden 31 pelistä tehot 3+7=10. Haula kirjasi maanantain pelistä vastuuta reilut 17 minuuttia.

Bostonin tehopelaajia Washington-pelissä olivat Matt Grzelcyk (1+4), Brad Marchand (2+1) ja David Pastrnak (2+1).

Bruins-pakki Urho Vaakanainen oli Pastrnakin toisen osuman kakkossyöttäjä. Vaakanainen on onnistunut kauden molemmissa NHL-peleissään, sillä hänen vyöllä on tehot 0+2.

Kautensa mainiosti aloittanut Washington on nyt kauden pisimmässä tappioputkessaan, sillä joukkue hävisi jo neljännen kerran peräkkäin. Bostonille voitto oli toinen perättäinen.

Avalanche punnersi kolmannessa erässä tasoihin ja ohi

Mikko Rantasen tähdittämä Colorado Avalanche nousi 4–3-kotivoittoon Joonas Donskoin edustamasta Seattle Krakenista.

Kraken johti ottelua vielä toisen erän lopussa maalein 3–1, mutta Avalanche punnersi rinnalle Nicolas Aube-Kubelin ja Devon Toewsin maaleilla. Ottelu ratkesi kolmannessa erässä, kun Nazem Kadri teki 4–3-voitto-osuman ajassa 54.17. Toews ja Kadri onnistuivat päätöserässä kahden ja puolen minuutin sisällä toisistaan.

Kamppailun tehopelaaja oli kaksi maalia tehnyt 25-vuotias kanadalaishyökkääjä Aube-Kubel, joka tuplasi kauden maalitilinsä.

Rantasen kahden ottelun mittainen pisteputki meni ottelussa poikki. Myös Kraken-hyökkääjä Donskoi jäi kiikaritehoille.