Banner Before Header

Erittäin harvinainen kuva julki: tältä Harryn ja Meghanin 1-vuotias Lilibet-tytär näyttää

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin toinen lapsi, Lilibet, vietti viime viikolla yksivuotissyntymäpäiväänsä. Nyt tytöstä julkaistiin harvinainen kuva, joka antaa pienen maistiaisen syntymäpäiväjuhlallisuuksista.

Tuoreessa potretissa juuri vuoden täyttänyt Lilibet näyttäytyy hilpeänä. Syntymäpäiväänsä varten tyttö oli puettu hempeän siniseen mekkoon, ja hänen päätään koristi vaalea rusettipanta. Syntymäpäiväpotretti on siinä mielessä harvinaista herkkua, että herttuaparilla ei ole pahemmin tapana jakaa kuvia lapsistaan julkisuuteen.

Harryn ja Meghanin Lilibet-tyttärestä julkaistiin suloinen syntymäpäiväpotretti.

Lilibetin syntymäpäivää juhlittiin tänä vuonna Britanniassa, kun nykyään Yhdysvalloissa asustava perhe saapui Harryn kotikonnuille juhlistamaan kuningatar Elisabetin jo seitsemänkymmentä vuotta kestänyttä hallitsijakautta. Vierailu oli herttuaparin ensimmäinen yhteinen kerta Britanniassa sen jälkeen, kun he jättivät brittihovin taakseen yli kaksi vuotta sitten.

Vaikka Lilibetin syntymäpäivä sattuikin keskelle kuningattaren valtavia juhlallisuuksia, sateli tytölle onnitteluita. Muun muassa kuningatar Elisabetin kerrotaan lähettäneen Lilibetille henkilökohtaiset onnittelunsa merkkipäivän johdosta. Myös prinssi William perheineen julkaisi Twitteriin julkisen onnittelun, vaikka Williamin ja Harryn keskinäisistä väleistä ja kinasteluista onkin ollut viime aikoina paljon spekulaatiota.

Source Link is.fi