Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1f0105b962e47fea920103ccaa7523ec, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Erling Haalandin isä julkaisi hauskan kuvan – maalitykin salainen ase paljastui – Uutisalue

Erling Haalandin isä julkaisi hauskan kuvan – maalitykin salainen ase paljastui

Norjalainen Erling Haaland, 22, on mättänyt maaleja liki uskomattomaan tahtiin Englannin Valioliigassa.

Nyt Manchester Cityn tähti Haaland paljastaa yhden mahdollisen syyn maalivireensä taustalta. Haaland uskoo, että hänen isänsä Alf-Inge Haalandin tekemä lasagne vauhdittaa maalikarkeloita.

– Olen syönyt sitä ennen jokaista kotipeliä nyt ja se on toiminut aika hyvin. Hän lisää varmaankin jotain erityistä siihen, Haaland tuumi Daily Mail -lehden mukaan.

Isä Haaland twiittasi tiistai-iltana kuvan valmiista herkkuannoksesta.

– Valmiina huomiseen Cityn ja FC Kööpenhaminan peliin, Alf-Inge Haaland kirjoitti viitaten keskiviikkona Manchesterissä miteltävään Mestarien liigan otteluun.

Haalandin syömiset ovat ennenkin olleet puheenaiheena.

Hän löi Viaplayn dokumentissa pöytään erään annoksensa raaka-aineita. Haaland kertoi suosivansa puhtaita raaka-aineita, ja sanoi Viaplayn dokumentissa syövänsä sekä eläimen sydämen että maksan. Dokumentissa ei kerrottu, mistä eläimestä on kyse.

Lue lisää: Erling Haaland paljastaa uutuus­dokumentissa ruokavalionsa – toimittaja järkyttyi: ”Tuotako sinä syöt?”

Sunnuntaina Haaland iski kolme maalia, eli hattutempun Manchesterin paikallisottelussa Unitedia vastaan. Peli päättyi Cityn hyväksi 6–3, ja hattutemppu oli hänelle kauden kolmas. Ne ovat tulleet kolmessa peräkkäisessä kotipelissä. Kahdeksassa Valioliigan pelissä hän on tehnyt yhteensä 14 maalia.

”Maalilasagnestaan” nyt tunnettu Alf-Inge Haaland pelasi myös takavuosina Manchester Cityn paidassa.

Source Link is.fi