Banner Before Header

Esko Eerikäinen kuulee lähes aina saman tokaisun nuorempien naisten suusta – paljastaa tv:ssä, mitä hänelle sanotaan heti kättelyssä

Radio- ja TV-juontaja Esko Eerikäinen, 48, avaa deittielämäänsä MTV:n syksyn uutuusohjelmassa Sometähtien sinkkuelämää.

Karmapankki-nimisessä jaksossa Eerikäinen käy läpi mennyttä kesää ja festareita, joilla hän on työskennellyt juontajana. Festareilla juontaja kohtaa myös faneja, jotka tahtovat ottaa yhteiskuvan.

Etenkin hänen ikäistensä tai nuorempien naisten kohdalla Eerikäinen kuulee ”85-prosenttisesti” jo tutuksi tullut lausahduksen.

– Kun mun ikäiset tai vähän nuoremmat naiset tulevat pyytämään yhteiskuvaa, aloitusfraasina on, et mun äiti tykkää susta tosi paljon, Eerikäinen kertoo kameralle.

– Se on aina, mun äiti tykkää susta tosi paljon. Oon selkeästi äitien suosikki.

Eerikäinen muistelee ex-vaimonsa Martina Aitolehden kirjoittaneen kirjassaan miehen muuttuneen rauhalliseksi perheenisäksi Victoria-tyttären syntymän myötä ja sanoi kaivanneensa spontaaniutta ja villiyttä.

– Onko minusta tullut sellainen rauhoittunut perheenisä näiden äitien mielestä? Mikä on tosi kiva, koska sitähän mä myös olen. Joo, nyt olen äitien suosikki. Ai, ai, ai, Eerikäinen sanoo ja purskahtaa nauruun.

Sometähtien sinkkuelämää on katsottavissa MTV-palvelussa.

Source Link is.fi