Banner Before Header

Ex-missi Emmi Suuronen irtisanoutui työstään – rakennusmestarin arkeen suuri muutos

Miss Suomi 2021 -kilpailun 1. perintöprinsessa Emmi Suurosen on uuden edessä, kun hän on päättänyt heittäytyä täyspäiväiseksi yrittäjäksi.

Rakennusmestarina työskennellyt Suuronen irtisanoutui päivätyöstään elokuussa.

– Starttaan oman yrityksen, ja keskityn opiskeluihin. Olen viimeisen vuoden ollut reissutyössä, mutta nyt haluan olla läsnä perheelle ja ystäville, Wellnessmalli-finaaliin vieraaksi saapunut Suuronen kertoo.

Rakennusalan työt eivät kuitenkaan jää taakse.

– Yrittäjänä pystyn mahdollistamaan rakennusalan työt, mutta myös vahvistamaan juontamista ja puhumista, mitkä ovat jääneet missivuosien jälkeen vähemmälle. Teen rakennusalan töitä projektikohtaisesti oman firman kautta.

Suuronen kuvailee odottavansa innolla uudenlaista arkea.

– Onhan tämä jännittävää, etenkin tässä maailmantilanteessa, ja paljon on tehtävää. Pieni pää ei meinaa pysyä perässä, hän toteaa naurahtaen.

Emmi Suuronen oli pukeutunut ruskeaan asuun, kun hän saapui Wellnessmalli-finaaliin Helsingin Casinolle.

Suuronen seurustelee julkkiskokki Akseli Herlevin kanssa. Pariskunta on seurustellut noin puolitoista vuotta, ja he ostivat vuosi sitten paritalon puolikkaan Tuusulasta. Suuronen iloitsee, että nyt aikaa jää enemmän myös parisuhteelle.

– Nyt on viimein aikaa olla kotona. Edellisenä viikonloppuna oli ihanaa, kun kokkasin ruokaa ja istuimme syömään rauhassa, ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Meidän elämä on ollut aika hektistä, mutta eiköhän se tästä tasaannu, hän hymyilee.

Source Link is.fi