Banner Before Header

F1-kuski myönsi harvinaisen rehellisesti: ”Taitoni loppuivat!”

Imolan F1-kilpailun perjantai-illan aika-ajoista muodostui sekava näytelmä huonojen ajo-olosuhteiden takia. Vesisade aiheutti lukuisia pyörähdyksiä, ja sessio jouduttiin keskeyttämään useaan otteeseen.

Haasin Kevin Magnussen oli yksi märällä radalla liukastelleista. Hän liukui radan turva-alueelle aika-ajojen kolmososuudessa mutta onnistui nipin napin välttämään osuman seinään.

Tanskalainen lähtee lauantain sprinttiin neljännestä ruudusta, mikä on Haasin kaikkien aikojen paras aika-ajosaavutus.

– Taitoni loppuivat! Luulin aika-ajojeni olevan ohi. Ajoin kanttarien päältä ja ajattelin, että nyt sitä mennään seinään. Sitten ajauduin soralle ja hidastin aika paljon. Näin anti stall -järjestelmän menneen päälle, käytin kytkintä kun olin vielä takaperin ja sitten painoin kaasua, Magnussen selvitti Formula 1:n verkkosivujen haastattelussa.

Magnussenin mukaan Haas hyötyi sateesta. Tanskalaiskuljettaja oli erityisen iloinen siitä, miten hyvin hän sai renkaansa toimimaan haastavista olosuhteista huolimatta.

– Olen äärimmäisen tyytyväinen. Tämä oli taas yksi uskomaton tulos meille. Auto oli yksinkertaisesti loistava – nopea ja miellyttävä ajaa. Olen ylpeä tiimistä, Magnussen totesi.

Imolan sprintti ajetaan lauantaina alkaen kello 17.30. Max Verstappen ampaisee paalulta ennen Charles Leclerciä ja Lando Norrisia.

Source Link is.fi