F1-moguli Bernie Ecclestonelta, 91, suorat sanat Kimi Räikkösen lopettamisen seuraamuksista – ”Se on ongelma”

F1-historian kokenein kuljettaja, sarjan ikänestorin titteliä vuodesta 2014 kantanut Kimi Räikkönen lopetti uransa joulukuussa Abu Dhabin GP:hen.

Entinen F1-moguli, sarjan kaupallisia oikeuksia pitkään hallinnut Bernie Ecclestone, 91, jää kaipaamaan 42-vuotiasta formulalegendaa.

– Kimi on persoonana mahtava tyyppi, Ecclestone linjasi saksalaiselle Sport1:lle.

Räikkönen on mielletty vanhan liiton kilpakuskiksi, ja sitä myös Ecclestone näkee ”Jäämiehen” olevan.

– Hän ajaa kilpaa eikä välitä juurikaan muista ihmisistä. Ja itse asiassa hän kertoo näkemyksensä. Kimin kaltaisia ei enää nykyään nähdäkseni oikein ole. Se on ongelma.

Lue lisää: Saksalaislehti täräytti tiukan kysymyksen Kimi Räikkösen haastattelun alkuun: ”Milloin viimeksi pissasit pihallesi?” Näin Jäämies reagoi

Vaikka F1-sarja on alkanut elämään uutta kulta-aikaansa ja sen nuoret tähtikuljettajat kuten Max Verstappen, Lando Norris, George Russell, Charles Leclerc ja Carlos Sainz ovat erittäin suosittuja, Ecclestonen puheissa on kaikuja kymmenisen vuotta sitten usein kuulluista näkemyksistä:

– Heistä kaikista on tullut tosi robottimaisia. He tekevät mitä käsketään eivätkä niinkään asioita, joita itse pitävät oikeina, Ecclestone ilmoitti.

Source Link is.fi