Banner Before Header

F1-tähden kypärästä bongattiin alatyylinen viesti – selitti nyt, mistä on kyse

Formulakuskien kypärät ovat tärkeä osa jokaista kisaviikonloppua. Kuhunkin osakilpailuun erikseen hankitut päänsuojukset herättävät ihailua ja ovat kuskien suuri ylpeyden aihe.

Monacon osakilpailun jälkeen somekeskustelun keskiöön päätyi australialaiskuski Daniel Ricciardon kypärä, jonka takaosaa koristivat kirjaimet FEA, kertoo Mirror.

Kyseessä on alatyylinen ilmaisu, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”haistakaa kaikki paska”.

Brittilehden mukaan verkon keskustelupalstoilla pohdittiin, oliko McLarenin kuski tarkoittanut haistattelut kuitiksi kaikille häntä kritisoineille.

Ricciardo on saanut viime aikoina osakseen runsaasti arvostelua, sillä hän ei ole pystynyt täyttämään tallinsa odotuksia. Sen sijaan hän on alisuoriutunut raskaasti kilpailu toisensa jälkeen ja jäänyt toistuvasti tallikaverinsa Lando Norrisin varjoon.

Lue lisää: Tuliko Daniel Ricciardosta 14 miljoonan riippakivi McLarenille? Tallipomo latasi kovaa tekstiä F1-tähden horjuvasta asemasta

Daniel Ricciardo jäi pisteittä Monacon osakilpailussa.

Nyt Ricciarco selventää Fox Sportin haastattelussa, ettei tarkoituksena ollut haistatella yhtään mitään kenellekään.

– Laitoin sen (tekstin) kypärääni myös vuonna 2018.

– Tykkään käyttää kirjainlyhenteitä itseni psyykkaamiseen. Sitä (tekstiä) ei ole oikeasti osoitettu kenellekään. Se on vain jotakin sellaista, jota olen sanonut (itselleni) parina viime vuonna. Se tuo minulle hyvän fiiliksen.

Source Link is.fi