Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b9f824ec65ba931ca633ad2b5c798e6e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
FBI pidätti epäillyn sarjamurhaajan – Uutisalue

FBI pidätti epäillyn sarjamurhaajan

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI kertoo pidättäneensä epäillyn sarjamurhaajan. 25-vuotias Perez Reed on yhdistetty Missourissa ja Kansasissa tapahtuneisiin ampumisiin, joissa on kuollut kuusi ihmistä ja loukkaantunut kaksi, CNN uutisoi.

Reed otettiin kiinni viime perjantaina, kun hän nousi junasta Independencessä, Missourissa. Hänellä oli tuolloin puoliautomaattinen pistooli mukanaan. Ase vastasi rikospaikoilta kerättyjä todisteita, poliisi sanoo.

Perez Reediä vastaan nostettiin viikonloppuna syytteitä, mutta lisää voi vielä tulla.

Reediä vastaan nostettiin lauantaina syytteet kahdesta murhasta ja yhdestä pahoinpitelystä liittyen St. Louisin piirikunnan alueella syyskuussa tapahtuneisiin ampumisiin. Poliisin mukaan ampumisissa kuolivat 16-vuotias Marnay Haynes ja 40-vuotias Lester Robinson, NPR kertoo. Lisäksi Reed on yhdistetty kahden muun ihmisen kuolemaan.

Kansas City Starin mukaan Reediä epäillän myös 35-vuotiaan Damon Irvinin ja 25-vuotiaan Rau’Daja Fairrow’n murhista, joskaan viranomaiset eivät ole julkisuudessa vahvistaneet tietoa.

Viranomaisten mukaan uhrit eivät vaikuta tunteneen toisiaan. Reed on kiistänyt satuttaneensa ketään.

Source Link is.fi