Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1e3015a42ed332dd5e64a70bfb2506e2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Finnairin kotimaan lennoilla loppuu tissuttelu – Uutisalue

Finnairin kotimaan lennoilla loppuu tissuttelu

Lentoyhtiö Finnairin ja Norran kotimaan lennoilla loppuu alkoholinmyynti kello 17.

Päätöksen taustalla on Etelä-Suomen aluehallintoviraston linjaus koronarajoituksista. Viranomaisten mukaan ravintoloiden anniskelurajoitukset koskevat myös Finnairin ja Norran kotimaan lentoja.

Alkoholit ja muut juomat ovat Finnairin lyhyillä lennoilla nykyisin maksullisia. Poikkeuksen tekevät vesi ja mustikkamehu, jota matkustaja saa nauttia ilmaiseksi lennon aikana.

Alkoholijuomien myynnin rajoitus ei merkitse Finnairille suurta taloudellista menetystä.

– Kotimaan lennot ovat varsin lyhyitä, Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvist selvittää.

Koronarajoitukset ovat pandemian alusta lähtien ulottuneet lentomatkustamiseen. Lentokoneissa on voimassa maskipakko ja Finnair on muokannut tarjoilu- ja muita prosessejaan terveysturvallisiksi.

Alkoholimyynnin rajoittaminen on lentomatkustamisessa uusi asia. Ensimmäistä kertaa viranomaiset rinnastavat lentokoneen matkustamon ravintolaan.

– Tämä on viranomaismääräys, jota me luonnollisesti noudatamme, Tallqvist sanoo.

Source Link is.fi