Banner Before Header

Fitness-tähti Ilona Siekkinen ehdolla kahteen palkintoon vaikuttajagaalassa: puolison kommentit saivat naisen kyynelehtimään punaisella matolla

Fitness-tähti Ilona Siekkinen on ehdolla Pohjoismaiden suurimman vaikuttajagaalan, Creator Awards 2022, Vuoden Yrittäjä sekä Vuoden Fitness -palkintoihin. Siekkinen saapui gaalaan puolisonsa Mikko Niirasen kanssa.

Käheällä äänellä puhuva Siekkinen on iloinen siitä, että on kahdessa palkinnossa ehdolla.

– Erityisesti Yrittäjä-kategoria tuntuu hyvältä. On tässä yritetty.

Niiranen on seurannut puolisonsa työtä ja kiirettä vuosien ajan.

– Olen hyvin ylpeä, oikeaan osoitteeseen meni ehdokkuus ja toivottavasti palkintokin.

Puolison kehut saavatkin Siekkisen kyynelehtimään.

– Ajattelin, että saatan itkeä jossain vaiheessa iltaa, mutta että heti alan itkemään, Siekkinen kyynelehtii ja naurahtaa.

Siekkinen toteaa, että varsinkin uransa alussa hän sai paljon vihaa ja negatiivista palautetta, mutta nyttemmin ikävä palaute on vähentynyt.

– Ensimmäisinä vuosina se oli tosi voimakasta ja rankkaa. Sitä vihaa ja mustamaalaamista oli niin paljon, että mietin, pitäisikö tämä jättää tähän. Silti jatkoin ja nyt ollaan tässä. Tulokset puhuu puolestaan, Siekkinen tiivistää.

BIKINI fitness -kilpailijana julkisuuteen noussut Siekkinen nousi viime vuonna suomalaisten hyvinvointivaikuttajien tulokuningattareksi. Hän tahkoaa tulonsa muun muassa Training With Ilona -verkkovalmennustensa avulla. Myös sosiaalisella medialla lienee osansa Siekkisen tuloissa, sillä nykyisin Espanjassa asuvalla nuorella yrittäjällä on esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa yli 90 000 seuraajaa.

Lue lisää: Podcast: Fitness-tähti Ilona Siekkinen, 25, pyörittää miljoonabisnestä, muttei huolehdi itse rahoistaan – ennen superkalliin luksusauton hankintaa oli edessä tiukka vääntö

Lue lisää: Ilona Siekkinen, 25, tahkosi koronavuonna mykistävät tulot, mutta näin hänen yrityksellään oikeasti menee – iski tiskiin käsittämättömän luvun

Source Link is.fi