Banner Before Header

Fitness-tähti Sonja Aiello kertoo elämästään räppäri Williamista eroamisen jälkeen: ”Näköjään hyvät ystävätkin voivat puukottaa selkään”

Fitness-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja Sonja Aiello kertoo kuulumisistaan vaikuttajagaalan punaiselta matolta. Aiello on pukeutunut näyttävään, nuden sävyssä kimaltavaan mittatilausmekkoon.

Viime aikoina paljon otsikoissa räppäri Williamista eroamisensa myötä ollut Aiello kertoo, että erosta paljastui yllättäviä piirteitä, mutta nyt hän voi paremmin.

– Tunnen, että olen taas minä. Olen ollut hukassa, mutta nyt nautin elämästäni.

– Eron jälkeen on selvinnyt paljon asioita, joista en olisi voinut uskoa, että niin voi tapahtua. Näköjään hyvät ystävätkin voi puukottaa selkään, Aiello vihjaa.

Aiello kertoi erostaan Ilta-Sanomille huhtikuussa.

– Viimeinen tikki oli viime lauantaina, Aiello sanoi tuolloin IS:lle.

Pari asui saman katon alla, mutta he muuttivat erilleen.

– Muutin viime viikolla omaan asuntoon, Aiello vahvisti.

Aiello haluaa jatkaa fitness-kisoissa kilpailua myöhemminkin. Ajankohta on kuitenkin vielä hieman epäselvä.

– Kun lähdet kisaamaan, siitä pitää olla sata prosenttia varma.

Aiello kertoo, että hän on lähdössä seuraavana päivänä kahdeksi viikoksi Espanjaan lomailemaan, treenamaan ja tekemään myös vähän töitä.

Illan suunnitelmat ovat kuitenkin kollegojen ja ihmisten seurasta nauttiminen.

– En odota, että voitan, mutta jo se että olen ehdolla, on iso asia minulle, Aiello tiivistää.

SONJA Aiello tunnetaan bikini fitness -urheilijana ja sometähtenä. Hän sijoittui viime lokakuussa viidenneksi Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Lahdessa. Aiello julkaisee suosittuja videoblogeja fitnessharrastuksestaan, ja Instagramissa hänellä on yli 65 000 seuraajaa.

Raumalta kotoisin oleva räppäri William puolestaan tunnetaan parhaiten Penélope-hitistään, josta tuli vuoden 2020 kuunnelluin biisi Suomessa. Viime vuonna uutisoitiin, että räppäriä syytettiin rahanpesusta. Helsingin käräjäoikeus hylkäsi syytteet joulukuussa.

Lue lisää: Seiska: Räppäri William ja Sonja Aiello erosivat – fitnesstähti kommentoi eroa IS:lle: ”Viime lauantai oli viimeinen tikki”

Lue lisää: Fitness-tähti Sonja Aiello julkaisi harvinaisen kuvan laulajarakkaastaan Williamista – karkasivat yli kuukaudeksi Thaimaahan

Source Link is.fi