Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4ed4d752b717441ebdf95e890f65f9ed, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Formulalegendalta kova väite Lewis Hamiltonin tulevaisuudesta: ”Toto alkaa olla kyllästynyt” – Uutisalue

Formulalegendalta kova väite Lewis Hamiltonin tulevaisuudesta: ”Toto alkaa olla kyllästynyt”

F1:n seitsenkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin alkukausi on ollut poikkeuksellisen vaikea. 37-vuotias konkari ei ole saanut otetta Mercedeksen hankalasta uutuusautosta. Hän on nyt kuljettajien MM-pisteissä 34 pistettä perässä uutta tallikaveriaan George Russellia.

Lajin entinen pääpomo Bernie Ecclestone uskoo, että Hamiltonin uran loppu saattaa olla lähellä, vaikka hänen nykyinen sopimuksensa kattaa myös ensi kauden.

Ecclestonen mukaan Hamilton voisi ”myydä” tallipaikkansa Mercedeksen tallipäällikölle Toto Wolffille.

– Hän voisi jättää sopimuksensa kesken ja saisi puolet siitä, mitä hänelle on luvattu. Toto voi sitten tehdä yhden huippudiileistään, antaa jollekin pienemmän sopimuksen ja jäädä voitolle.

– Kenenkään ei tarvitse kertoa tätä Totolle, koska hän on jo ajatellut tätä. Lewis varmaankin lopettaisi näillä ehdoilla, Ecclestone pyörittelee Daily Mailin haastattelussa.

Hamiltonin ja Wolffin yhteistyö oli viime vuosikymmenellä historiallisen menestyksekästä, mutta Ecclestonen mukaan tämän kauden vaikeudet näkyvät kaksikon väleissä.

– Toto alkaa olla hieman kyllästynyt Lewisiin. Mielestäni hän ei yritä tosissaan. Eihän? Toisin sanottuna häviäminen ei vaikuta haittaavan Lewisiä. Se ei ole hänen tapaistaan. Kilpailu on hänellä verissä, mutta hän ottaa tappiot vähän liian rennosti minun makuuni.

Mercedes on kärsinyt alkukauden uuden auton holtittomasta pomppimisesta, joka on laittanut etenkin Hamiltonin koville. Azerbaidzhanin osakilpailun jälkeen Hamilton poistui autosta tuskaisen näköisenä ja kertoi kärsivänsä kovista selkäkivuista.

Ecclestonelta ei löydy juuri sympatiaa brittitähdelle.

– Se on kaikki sontaa. George on pidempi, ja jos sellaista tapahtuisi kenellekään, se olisi tapahtunut hänelle, 91-vuotias ex-pomo lataa.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Britannian GP:llä.

Source Link is.fi