Banner Before Header

Fury ja Whyte ottavat lauantaina yhteen täpötäydellä Wembleyllä – ”Kumpi tahansa voi voittaa yhdellä iskulla”

Lontoon maineikkaalle Wembleyn stadionille odotetaan lauantai-illaksi 94 000:ää katsojaa, kun brittinyrkkeilijät Tyson Fury ja Dillian Whyte ottavat toisistaan mittaa WBC-liiton mestaruusottelussa. Mestariottelija Furylla on kamppailussa paljon pelissä, sillä 33-vuotias britti on kertonut ottelun olevan hänen uransa viimeinen.

Fury on otellut ammattilaisena tappiotta, tilillä on 31 voittoa ja yksi ratkaisematon. Hän kertoi viime kuussa olevansa täysin varma uransa loppumisesta.

– Olen kaksinkertainen kiistaton maailmanmestari. Pankkitililläni on 150 miljoonaa puntaa, eikä minulla ole mitään todistettavaa enää kenellekään, Fury sanoi maaliskuussa.

34-vuotiaalle Whytelle MM-titteliottelu on uran ensimmäinen. Fury puhui vastustajastaan kunnioittavasti ja kiisti asemansa ottelun selkeänä suosikkina.

– Hän on hyvä taistelija. Hyvä, vahva ja jämäkkä mies, joka on tyrmännyt monia. Häntä pitää kunnioittaa, ja niin olen tehnyt harjoitusleirilläni. Olen harjoitellut Dilliania varten yhtä paljon kuin (Deontay) Wilderiä, (Wladimir) Klitshkoa tai ketä tahansa vastaan, Fury totesi keskiviikkona.

– Tämä on raskaansarjan nyrkkeilyä, kumpi tahansa voi voittaa yhdellä iskulla.

Jamaikalaissyntyinen Whyte on voittanut ammattilaisurallaan 28 ottelua ja hävinnyt kaksi. Isäksi 13-vuotiaana tullut Whyte vietti nuoruuttaan Lontoon katujengeissä, ja häntä ammuttiin ja puukotettiin teini-ikäisenä.

– Löydän aina keinon selviytyä ja tavan päästä sinne, minne minun pitääkin päästä. Se on vahvuuteni, Whyte sanoi ottelun alla.

Lue myös:

Tyson Fury lopettaa uransa: ”Olen kiistaton mestari, jolla on 150 miljoonaa pankissa eikä tarvetta todistaa mitään kellekään”

Tyson Furya ei voi kuin äimistellä – päihdehelvetin läpikäyneen ihmemiehen suorituksia olisi ollut hyvin vaikea uskoa neljä vuotta sitten

Source Link yle.fi