Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_438a40864c467aa55428f9ef4b3e364c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Futistähti kävi naisen kimppuun festivaaleilla – teolla vakavat seuraukset – Uutisalue

Futistähti kävi naisen kimppuun festivaaleilla – teolla vakavat seuraukset

Entinen Manchester Cityn tähtipelaaja David Silva, 36, oli osallisena tappelussa, joka tapahtui Kanarialla järjestetyillä festareilla, paikallinen Tiempo de Canarias -lehti uutisoi Telegraphin mukaan.

Silva, hänen veljensä ja kolmas henkilö olivat juhlimassa varhain tiistaiaamuna, kun rähinä alkoi. Nykyään Espanjan liigan Real Sociedadia edustava pelaaja aiheutti tappelun tuoksinassa vahinkoa paikalla olleelle naiselle.

Silvan kerrotaan tarttuneen naista kädestä ja siirtäneen hänet sivuun, minkä seurauksena nainen kaatui ja kärsi vammoja niskaansa, kyynärpäähänsä, sormeensa sekä molempiin polviinsa ja jalkoihinsa.

Oikeus katsoi pelaajan olleen syyllinen lievään rikokseen. Hänelle määrättiin 1 080 euron sakot.

Silvan veljen kerrotaan lyöneen toista miestä kasvoihin ja tapelleen tämän kanssa vielä maahan kaaduttuaan.

Kolmas rähisijä heitti tappelun keskellä miestä kivellä niin, että tämä joutui leikkaukseen. Hän myös uhkaili muita ihmisiä puukolla. Hänet tuomittiin kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan.

Source Link is.fi