Banner Before Header

Futistähti päätti pötypuheet huimasta palkastaan – julkaisi kuvakaappauksen tilinauhastaan

Jalkapalloilija Gerard Piqué julkaisi perjantaina Twitter-tilillään kuvakaappauksen FC Barcelonalta saamastaan palkasta tyrmätäkseen julkisuudessa esitetyt väitteet hänen hurjista tienesteistään katalonialaisseurassa.

Toimittaja Lluis Canut julisti hiljattain Onze-nimisessä ohjelmassa, että Piqué, 34, olisi Barcelonan palkkakunkku huimaavilla, noin 540 000 euron viikkotienesteillään. Piqué oli aiemmin kertonut julkisuuteen ottaneensa täksi kaudeksi mittavan palkanalennuksen auttaakseen rakasta kasvattajaseuraansa talouskurimuksessa.

Kuvakaappauksen mukaan topparikonkarin puolen vuoden palkka Barcassa olisi noin 2,3 miljoonaa euroa. Se tekee runsaat 88 000 euroa viikossa.

– Vähän kunnioitusta, Piqué kirjoitti twiitissään.

Myös Barcelona on ampunut alas toimittajan esittämät palkkaväitteet. Se kuvaili perjantaina julkaisemassaan tiedotteessa Canutin toimia asiattomiksi ja epäammattimaisiksi.

Seura vahvisti, että Piquén lisäksi Jordi Alba ja Sergio Busquets leikkasivat palkkojaan solmittuaan jatkosopimukset kesällä.

FC Barcelonan ympärillä on riittänyt kuohuntaa edellisen vuoden aikana. Seuran on jo pitkään tiedetty rypevän karmeissa veloissa, mutta tilanteen mittasuhteet selvisivät vasta viime kesänä.

Lue lisää: Kommentti: Unohtakaa selittely Messi-krapulasta – FC Barcelonan epäonnistumisten lista on loputon

Velkakurimuksen ja Espanjan liigan asettamien velvoitteiden vuoksi Barcelona joutui päästämään jopa Lionel Messin muille maille.

Pelikentilläkin on ollut takkuista. Blaugrana tippui syksyllä Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa ja antoi potkut päävalmentaja Ronald Koemanille.

Ruoriin noussut seuralegenda Xavi on nostanut Barcelonan Espanjan liigassa viidenneksi. Joukkue kohtaa lauantaina keskikastin Granadan.

Source Link is.fi