Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7e351eecb278b777e7228c8937d083db, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ghislaine Maxwell sai 20 vuoden vankeustuomion – oli todettu joulukuussa syylliseksi seksuaalirikoksiin – Uutisalue

Ghislaine Maxwell sai 20 vuoden vankeustuomion – oli todettu joulukuussa syylliseksi seksuaalirikoksiin

Yhdysvalloissa seurapiirijulkkis Ghislaine Maxwellille on langetettiin tiistaina 20 vuoden vankeustuomio, koska hän oli auttanut edesmennyttä Jeffrey Epsteinia käyttämään seksuaalisesti hyväksi tyttöjä. Epsteinin pyörittämässä hyväksikäyttöringissä uhreina oli tiettävästi kymmeniä alaikäisiä tyttöjä. Maxwellin asianajajat kutsuivat tätä Epsteinin rikosten syntipukiksi ja ilmoittivat valittavansa tuomiosta.

Joulukuussa 2021 Maxwell, 60, todettiin syylliseksi viiteen seksuaalirikokseen. Vakavin syyte, josta Maxwell todettiin syylliseksi, oli alaikäisen ihmiskauppa seksuaalisessa hyväksikäyttötarkoituksessa, jonka maksimirangaistus on 40 vuotta vankeutta.

Tämän vuoden huhtikuussa Yhdysvaltain liittovaltion tuomari eväsi Maxwellin vaatimuksen uudesta oikeudenkäynnistä.

Britannialainen seurapiirijulkkis Maxwell tunnetaan edesmenneen mediakeisarin Robert Maxwellin tyttärenä sekä yhdysvaltalaisen liikemies Epsteinin entisenä tyttöystävänä. Epstein kuoli vankisellissään New Yorkissa vuonna 2019. Hänen kuolemaansa pidetään itsemurhana.

Ennen tuomion julistamista Maxwell kutsui Epsteinia ”manipuloivaksi, juonikkaaksi ja kontrolloivaksi mieheksi” ja pahoitteli tämän uhreille aiheutunutta tuskaa. Maxwellin mukaan hänen suurin katumuksen aiheensa on, että hän ikinä edes tapasi Epsteinin.

Source Link yle.fi