Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f8ba9f4a16a21b4bc48410bc263c3bf9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Haluaisitko mennä naimisiin legendaarisella jättistadionilla? Näin paljon se maksaa – Uutisalue

Haluaisitko mennä naimisiin legendaarisella jättistadionilla? Näin paljon se maksaa

Jalkapallon jättiseuran FC Barcelonan kotistadionilla Camp Noulla voi mennä nyt naimisiin, kertoo muun muassa Bild-lehti.

Halvin vaihtoehto, 25–50 häävieraalla aitiossa maksaa noin 1 600 euroa. Häät isommissa ja hulppeammissa tiloissa jopa tuhannen vieraan kera maksavat noin 13 500 euroa, mutta hintaan ei esimerkiksi kuulu pitopalvelua ja asianmukaista koristelua.

Barcelona tarjoaa mahdollisuutta myös niin sanotuille yksityispeleille Camp Noulla. Se ei ole halpaa hupia, sillä tunti kentällä maksaa yhdeltä ”tavispelurilta” 300 euroa.

Maineikkaan FC Barcelonan talousvaikeuksista on uutisoitu viljalti viime vuosina, joten kaikki uudet ansaintakeinot ovat ilmeisesti tarpeen.

Argentiinalainen supertähti Lionel Messi, 34, jätti talousvaikeuksissa rämpineen Barcelonan viime vuonna. Hän edustaa nyt ranskalaista PSG:tä.

Source Link is.fi