Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a96893dc3e202b5955ece311901f65c2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hämärän someviestittelyn syy selvisi – HJK myy 19-vuotiaan suurlahjakkuutensa – Uutisalue

Hämärän someviestittelyn syy selvisi – HJK myy 19-vuotiaan suurlahjakkuutensa

Suomalaisten futisfanien tiistai-iltapäivään tuli hieman jännitystä, kun Belgian pääsarjaseura Royale Union Saint-Gilloise twiittasi kuvan Helsingistä. Veikkausliigan puolustava mestari HJK puolestaan vastasi viestiin kryptisesti.

Tunti arvailuja sai riittää. HJK tiedotti, että Casper Terho siirtyy RUSG:n riveihin ensi talvena. 19-vuotias Terho nousi HJK:n luottopelaajaksi tällä kaudella. Hän on pelannut 22 liigaottelussa ja viidessä europelissä tällä kaudella.

HJK kertoo tiedotteessa saavansa ”merkittävän siirtokorvauksen” nuoresta pelaajastaan. Terho allekirjoitti belgialaisseuran kanssa 3,5-vuotisen sopimuksen.

– Tosi hyvät ja rauhalliset fiilikset. Olen iloinen, että saatiin siirto pakettiin. HJK oli iso osa siinä, että siirto järjestyi, joten siitä iso kiitos seuralle, kommentoi Terho siirtoaan tiedotteessa.

Terho siirtyy Belgiaan joulukuussa. Siihen saakka hän edustaa HJK:ta ja auttaa Klubia Veikkausliigan mestaruustaistelussa ja Euroopan liigassa.

Myös Saint-Gilloise pelaa Euroopan liigassa. Se sijoittui Belgian pääsarjassa viime kaudella toiseksi.

Laitapelaaja Terho on pelannut HJK:n paidassa 53:ssa ottelussa ja tehnyt seitsemän maalia.

Source Link is.fi