Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6095e7fcf93943c14d52026208adb63d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Harry ja Meghan astelivat kameroiden eteen ensi kertaa kahteen vuoteen Britanniassa – herttuatar hurmasi asullaan – Uutisalue

Harry ja Meghan astelivat kameroiden eteen ensi kertaa kahteen vuoteen Britanniassa – herttuatar hurmasi asullaan

Kuningatar Elisabetin 70-vuotisen hallitsijakauden juhlallisuudet jatkuvat Britanniassa tänään perjantaina 3. kesäkuuta. Kuninkaallinen perhe osallistuu perjantaina kiitosjumalanpalveluksen St. Paulin katedraalissa.

Kuningatar Elisabet ilmoitti, ettei hän osallistu jumalanpalvelukseen huonovointisuuden takia.

Aiemmin tällä viikolla Britanniaan palanneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan sen sijaan astuivat kameroiden eteen pitkän tauon jälkeen. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun dramaattisesti hovin jättänyt herttuapari edustaa yhdessä Britanniassa lähtönsä jälkeen.

Harry ja Meghan saapuivat jumalanpalvelukseen prinsessa Eugenien ja prinsessa Beatricen jälkeen.

Paikalla ollut yleisö hurrasi, kun vaaleaan asuun pukeutunut herttuatar Meghan ja tummapukuinen prinssi Harry astelivat ylös kirkon portaita.

Sussexin herttuapari jätti hovin keväällä 2020.

Herttuatar Meghan keräsi katseita vaaleassa asussaan.

Mirror-lehti kertoo, että yleisöstä kuultiin kuitenkin muutamia buuauksia, kun Harry ja Meghan saapuivat kirkolle.

– Miten kehtaattekin saapua paikalle, Mirror kertoo erään henkilön huutaneen parille.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät jättivät hovin keväällä 2020 ja muuttivat Yhdysvaltoihin. Pari teki viimeisen edustustehtävänsä hovin nimissä maaliskuussa 2020.

Harry ja Meghan vierailivat edellisen kerran Britanniassa huhtikuussa 2022, jolloin he tapasivat kuningatar Elisabetin.

Pari nähtiin torstaina seuraamassa Trooping the colour -paraatia Buckinghamin palatsissa, mutta he eivät seuranneet juhlallisuuksia palatsin parvekkeelta muun perheen kanssa. Kuningatar Elisabet oli määrännyt, että vain edustustehtäviä tekevät kuninkaalliset nähdään parvekkeella.

Lue lisää: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan pysyttelivät visusti piilossa katseilta – paria ei nähty kuuluisalla parvekkeella kuningattaren rinnalla

Sussexin herttuaparin paluu Lontooseen on odotettavasti herättänyt valtaisaa kiinnostusta Britanniassa. Hovin sisäpiirilähteiden mukaan Harry ja Meghan yrittävät pitää matalaa profiilia, eivätkä he halua varastaa huomiota kuningattarelta.

Torstaina Harry ja Meghan pysyttelivätkin visusti poissa kameroiden edestä. Brittilehdet ovat kuvailleet Harryn ja Meghanin joutuneen kirjaimellisesti siirtymään ”parrasvaloista varjoihin” kuningattaren juhlissa.

– Harry lymyili sivuhuoneessa kaikista nuorimpien sukulaistensa ja tuntemattomien perheenjäsentensä kanssa, Daily Mailin kolumnisti Richard Kay kuvailee.

– Harrylle tämä on varmasti vaikea kotiinpaluu, sillä hänestä on tullut pelkkä sivustakatsoja, Kay kirjoittaa.

Hovista lähtönsä takia Harry ja Meghan joutuivat luopumaan kuningattaren myöntämistä arvonimistä, kunniamerkeistä ja kunniatehtävistä. Harry menetti myös suuresti arvostamansa armeijan tittelinsä.

Hovista lähtönsä jälkeen Britanniassa on seurattu tiiviisti prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin uutta elämää Yhdysvalloissa. Pari on solminut hovista lähtönsä jälkeen rahakkaita diilejä muun muassa Netflixin ja Spotifyn kanssa.

Herttuapari on ollut myös kohujen keskellä annettuaan haastatteluja, jotka ovat vahingoittaneet kuninkaallisen perheen imagoa.

Maaliskuussa 2021 pari avasi sanaisen arkkunsa Oprah Winfreylle antamassaan tv-haastattelussa, joka aiheutti valtavan julkisuusmylläkän Britanniassa. Haastattelussa Harry myönsi etääntyneensä isoveljestään prinssi Williamista ja isästään Walesin prinssi Charlesista.

Harry väitti, että Charles oli jopa lopettanut vastaamasta hänen puheluihinsa, kun hän ja Meghan ilmoittivat luopuvansa rooleistaan brittihovissa ja muuttivat Yhdysvaltoihin.

– Sen kanssa on vielä paljon työtä. Tunnen oloni petetyksi, koska hän on käynyt läpi samankaltaisia asioita, joten hän tietää, miltä tuska tuntuu. Ja hän on Archien isoisä, Harry sanoi.

Haastattelun suurin uutispommi oli kuitenkin se, kun Meghan kuvaili, miten hovissa oli ”kannettu huolta” siitä, kuinka tummaihoisen pohjan hän tulisi synnyttämään.

– Aiheesta käytiin useampia keskusteluja. Ne käytiin Harryn kanssa siitä, kuinka tummaihoinen vauvasta saattaisi olla tulossa ja mitä sellainen saattaisi tarkoittaa ja miltä sellainen saattaisi näyttää, Meghan kuvaili.

Huhtikuussa 2021 prinssi Harry osallistui isoisänsä prinssi Philipin hautajaisiin Lontoossa. Tuolloin liikkui huhuja siitä, että Harry, William ja Charles olisivat yrittäneet paikata välejään salaisessa tapaamisessa.

Huhtikuussa 2022 Britanniassa kuohahti jälleen, kun Harry ja Meghan tekivät yllätysvierailun Windsorin linnaan. Harry antoi mystisen lausunnon Today-aamuohjelman juontajalle Hoda Kotbille hänen ja kuningattaren tapaamisesta.

– Haluan vain varmistaa kuningattaren olevan turvassa ja että hänellä on oikeat ihmiset ympärillään, Harry täräytti.

Lue lisää: Prinssi Harry heitti mystisen kommentin isoäidistään Elisabetista – haluaa varmistaa kuningattaren olevan ”turvassa”

Prinssin mukaan hän ja herttuatar Meghan joivat kuningattaren kanssa teetä ja hänestä oli mukavaa tavata isoäitiään.

– Oli mahtavaa olla hänen kanssaan. Oli todella mukavaa nähdä häntä, hän on loistavassa kunnossa, prinssi kertoi haastattelussa.

– Hän on aina huumorintajuinen kanssani.

Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välirikosta on liikkunut runsaasti huhuja. Harry on myöntänyt etääntyneensä veljestään.

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin välit sen sijaan ovat vähitellen lämmenneet hovin lähteiden mukaan.

Toukokuussa uutisoitiin, että prinssi Harry ja prinssi William ovat kuin ovatkin saaneet paikattua välejään viimeisen vuoden aikana.

Mirror-lehden haastattelemat sisäpiirilähteet kertovat prinssien pitävän yhteyttä säännöllisin videopuheluin ja viestein. Lähteet kuvailevat prinssien saaneen välinsä kuntoon ja olevan jälleen kuin vanhoja kavereita.

Source Link is.fi