Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b824280c44243ea1bfa90f36e8209f89, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Helmareiden huippulupaus myöhästyi lennolta ja jätettiin ulos maajoukkueesta – pahoittelee nyt tilannetta: ”Voin taata, ettei toistu” – Uutisalue

Helmareiden huippulupaus myöhästyi lennolta ja jätettiin ulos maajoukkueesta – pahoittelee nyt tilannetta: ”Voin taata, ettei toistu”

Helmarien päävalmentaja Marko Saloranta päätti, ettei huippukauden pelannut Anni Hartikainen matkusta tiistain Slovakia-otteluun.

Anni Hartikainen Romania-ottelussa 30.11.2023.

Anni Hartikainen onnistui maalinteossa torstaina Romaniaa vastaan. Kuva: Tomi Hänninen / Chilipictures

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Marko Saloranta on päättänyt, ettei 20-vuotias puolustajalupaus Anni Hartikainen ole joukkueessa, kun Helmarit kohtaa tiistaina Slovakian Trnavassa pelattavassa Kansojen liigan ottelussa.

Syksyllä maajoukkueen kokoonpanoon murtautunut Hartikainen tuli torstaina vaihdosta sisään ja onnistui maalinteossa, kun Helmarit kaatoi Kansojen liigassa Romanian 6–0 ja varmisti lohkovoiton.

Maajoukkue matkusti Romania-ottelun jälkeen perjantaina Slovakiaan, mutta Aada Nurmi, Hartikainen, Lotta Lindström ja Natalia Kuikka jäivät perjantaina järjestettyyn Captain’s Ball -gaalaan palkittaviksi.

Palkitut pelaajat matkustivat lauantaiaamuna Trnavaan, mutta Hartikainen myöhästyi lennolta.

– Meillä on joukkueessa täysi keskittyminen tiistain Slovakia-otteluun. Valitettavasti Anni ei toimintatavoillaan osoittanut samanlaista sitoutumista joukkueeseen ja sen tavoitteisiin kuin muut gaalaan sovitusti osallistuneet pelaajat, ja hän myöhästyi lennolta. Tämän vuoksi hän jää nyt sivuun ryhmästä, päävalmentaja Marko Saloranta kertoi Palloliiton sivuilla.

Hartikainen pahoittelee tilannetta nyt Instagram-päivityksessään.

– Myöhästyin oman epäjärjestelmällisyyteni takia. Tälle ei ole mitään tekosyitä, ja otan tilanteesta täyden vastuun. Pyydän anteeksi Palloliitolta ja joukkuetovereiltani, joille toivotan onnea Slovakia-kohtaamiseen, Hartikainen kirjoitti.

– Otan tästä virheestä opikseni. Se oli inhimillinen erehdys ja voin taata, ettei se toistu. Teen nyt kovasti töitä, että saan organisaation ja joukkueen luottamuksen takaisin, jotta voin auttaa meitä menestymään yhä paremmin.

Kansallisen liigan vuoden pelaajaksi valittu Hartikainen on voittanut seurajoukkueessaan KuPSissa kolme peräkkäistä Suomen mestaruutta kausina 2021–2023. Hän pelasi päättyneellä kaudella 22 ottelua ja teki kahdeksan maalia, mikä oikeutti maalipörssin 15. sijaan.

Source Link yle.fi