Banner Before Header

Herätys: Etä- ja toimistotyön yhdistelijä voi hävitä vähennyksissä, Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta, Glasgow’n neuvottelut venyvät

Häviääkö hybridityöntekijä verovähennyksissä?

Töitään vuoroin toimistolla ja etänä tekevä työntekijä voi jäädä väliinputoajaksi verovähennyksissä. Veronmaksajien keskusliiton lakiasianjohtaja Kati Malisen mukaan työhuonevähennyksen kasvattaminen olisi aiheellista. Myös työmatkakulujen omavastuun pienentämistä voisi miettiä.

Glasgow’n neuvottelutulosta odotetaan

Ilmastoaktivistit osoittivat mieltään perjantaina Glasgow’ssa Joe Bideniksi ja Boris Johnsoniksi pukeutuneina. Kuva: Robert Perry / EPA

Glasgow’n ilmastokokous jatkuu tänään yliajalla, sillä neuvotteluja ei saatu perjantai-iltana päätökseen. Ilmastokokouksen päätöslauselmasta on tarkoitus julkaista uusi luonnos aamulla, mutta varsinainen neuvottelutulos saataneen myöhemmin päivällä. Seuraamme kokousta tässä päivittyvässä jutussa.

Mitä ulkoministeri ajattelee tilanteesta Puolan rajalla?

Ulkoministeri Pekka Haavisto on vieraana Ylen Ykkösaamussa kello 10.05. Kuva: Antti Kolppo / Yle

Saksalaislehti Die Welt kertoi torstaina, että Valko-Venäjän pelinappuloiksi joutuneiden siirtolaisten kohdemaat olisivat Suomi ja Saksa. Mitä ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) ajattelee Suomen valikoitumisessa kohdemaaksi? Muun muassa näistä aiheista keskustellaan Haaviston kanssa kello 10.05 alkaen TV1:sen Ykkösaamussa.

Asperger-diagnoosit yleistyneet tytöillä ja naisilla

Kuva: Seppo Samuli / Lehtikuva

Tyttöjen ja naisten Asperger-diagnoosit ovat lisääntyneet Suomessa vauhdilla. Kahdenkymmenen viime vuoden aikana diagnoosin erikoissairaanhoidossa saaneiden naispuolisten määrä on seitsenkertaistunut, kertovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) hoitoilmoitusrekisterit.

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta

Mielenosoittajat juhlivat oikeuden päätöstä kalifornialaisen oikeustalon edessä perjantaina. Kuva: Caroline Brehman / EPA

Yhdysvalloissa tuomioistuin on kumonnut poptähti Britney Spearsin isän holhousvastuun. Isä vastasi tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä 13 vuotta. Paljon huomiota saaneen oikeuskäsittelyn päätös astui voimaan välittömästi.

Sää viilenee lauantaina

Kuva: Ilmatieteen laitos

Pohjoisesta virtaa vähitellen kylmempää ilmaa. Illan ja yön aikana tienpinnat voivat olla kuuraisia etenkin maan länsiosassa. Lauantaina pilvisyys on enimmäkseen runsasta, mutta paikoin pilvipeite pääsee myös rakoilemaan. Lähinnä maan itäosassa itärajan tuntumassa ja itäisessä Lapissa voi sataa paikoin lunta tai räntää. Yleisesti sää on kuitenkin poutaista.

Lue lisää Ylen sääsivuilta.

Source Link yle.fi