Herttuatar Catherinen uusi hiustyyli kiinnitti heti huomion – tapahtuman juontaja heitti rohkean kommentin

Cambridgen herttuapari osallistui torstai-iltana vuosittain järjestettävään Royal Variety Performance -hyväntekeväisyystapahtumaan Lontoossa.

Brittimediassa kiinnitettiin heti huomiota herttuatar Catherinen hieman uudenlaiseen hiustyyliin. Catherinen hiukset oli kiharrettu runsaaksi kiharapilveksi ja kammattu yhdelle puolelle päätä. Daily Mail ylistää Catherinen uudenlaista kampausta moderniksi.

Kampaus selvästi toimi koomikko Alan Carriin, joka vitsaili prinssi Williamille, että ”ei ollut iskemässä tämän vaimoa” kehuttuaan Katea, lehden toimittaja raportoi.

Tapahtuman juontaja Carr sanoi ensin Catherinelle: ”Sinä näytät uskomattoman kauniilta”.

Sitten hän kääntyi Williamin puoleen ja sanoi: ”Sir, olen varma, ettette tiedä kuka olen, mutta en ollut iskemässä vaimoasi”.

Kuvassa Catherine juttelemassa juontaja Alan Carrille.

Catherinen illan asuvalinta oli muotisuunnittelija Jenny Packhamin kimalteleva vihreä iltapuku, jota hän on käyttänyt aiemmin vuonna 2019 Pakistanissa.

Tapahtumassa vilisi muitakin julkisuudesta tuttuja henkilöitä. William jutteli tilaisuudessa muun muassa supertähti Ed Sheeranin ja laulajalegenda Rod Stewartin kanssa.

Royal Variety Performance on hovin lähes sata vuotta sitten perustama tapahtuma, jossa kerätään varoja eläkkeelle jääneille tai huonosti toimeen tuleville esiintyville taiteilijoille.

Source Link is.fi