Herttuatar Meghan kantaa erikoista kaunaa huippuartistia kohtaan – vuosien takainen kommentti häämekosta kalvaa mieltä yhä

Sussexin herttuapari prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat asustaneet Yhdysvaltojen Kaliforniassa jo pidemmän aikaa jätettyään brittihovin alkuvuodesta 2020. Nyt brittimediat kertovat, ettei elo asuinalueella ole niin täydellistä kuin voisi olettaa, sillä Meghan kantaa monen vuoden takaista kaunaa naapurissaan asuvalle poptähdelle Katy Perrylle.

Mirror-lehti kertoo Meghanin loukkaantuneen kommentista, jonka Perry heitti hänen häämekostaan vuonna 2018. Lehden mukaan American Idol -tuomarinakin tunnettu Perry ei ollut täysin vakuuttunut Meghanin hääpuvun istuvuudesta.

– Olisin käynyt vielä yhdessä sovituksessa, hän kommentoi mekkoa.

Meghanin ja Harryn häitä vietettiin vuonna 2018.

Vaikka Perry heti kommenttinsa jälkeen ylisti Meghania tämän femismiin liittyvästä työstä, oli kommentti lähteiden mukaan jäänyt herttuattarella pahasti hampaankoloon.

– Meghan on hyvin tietoinen Katy Perryn kommentista, ja hänet tunnetaan siitä, että hän kantaa kaunaa, kertoo lähde Express-lehden mukaan.

– Kommentin ei ollut tarkoitus satuttaa, mutta Meghan tunsi itsensä tilanteessa väijytetyksi, koska hänellä oli riitoja hovin henkilökunnan, Cambridgen herttuattaren sekä Thomas Marklen kanssa.

Katy Perry ja Orlando Bloom asuvat aivan Meghanin ja Harryn naapurissa.

Vaikka Meghanin suhtautuminen Perryyn ei väitetysti ole kaikkein lämminhenkisintä, on pariskunnalla lähteiden mukaan sujuvat välit Perryn näyttelijäaviomieheen Orlando Bloomiin. Erityisesti Harrya ja Bloomia pidetään hyvänpäiväntuttuina, ja tarvittaessa näyttelijä myös ojentaa naapureilleen auttavaa kättään.

– Orlando tuntee sympatiaa Harrya ja Meghania kohtaan ja on heihin yhteydessä, jos näkee naapurustossa jotain epäilyttävää, lähde kertoo Mirror-lehdelle.

Hiljattain Harry ja Meghan ovat olleet puheenaiheena etenkin Britanniassa, sillä syyskuussa he palaavat toista kertaa tänä vuonna vierailemaan Harryn kotimaassa.

Aiemmin kesällä he osallistuivat Britanniassa järjestetyille kuningattaren pitkää valtakautta juhlistaneille Platinum Jubilee -menoille. Ennen tuota juhlaa Meghan ei ollut vieraillut Britanniassa sitten alkuvuoden 2020 eli pariskunnan hovista lähdön jälkeen.

Source Link is.fi