Hiihtäjä Verneri Suhonen, 24, kertoi ikävän uutisen – kärsii sydänongelmasta

Maastohiihtäjä Verneri Suhonen joutuu pitkälle sairauslomalle sydänongelmien takia. Suhonen kertoi asiasta Instagram-tilillään.

– Ikävä kyllä tässä kohtaa kautta on aika pistää pillit osaltani pussiin ja todeta, että kilpailukauteni jää vain neljän kilpailun mittaiseksi. Loppusyksystä alkaneet rintaongelmat paljastuivat vähäiseksi nesteeksi sydänpussissa, mistä syystä joudun olemaan urheilematta todennäköisesti muutaman kuukauden. Pitkään jatkunut tunne siitä, että kaikki ei ole reilassa paljastui todeksi, Suhonen kirjoitti julkaisussaan.

– Vaikka harmitus on iso, niin nämä ovat kuitenkin sen tason juttuja, että terveys ajaa urheilun edelle. Hoidetaan mies kuntoon ja aloitetaan hommat uudelleen, kun sen aika on.

Sprintin erikoismiehen tämän kauden paras sijoitus maailmancupissa on Rukan avausviikonlopun sprintin 20. sija. Edellisen kerran Suhonen kilpaili 19. joulukuuta Dresdenissä.

Nyt edessä on kuitenkin pitkä huili. Suhonen kertoo palaavansa laduille aikaisintaan aivan loppukaudesta.

– Saatan kilpailla loppukaudesta joissain kilpailuissa mutta parannan ensin itseni kuntoon ennen kuin suunnittelen tulevaa.

Suhonen säväytti vuonna 2017 yltämällä nuorten MM-sprintissä viidenneksi. Viime keväänä hän ylsi Ulricehamnin vapaan sprintissä maailmancupuransa tähän mennessä parhaaseen suoritukseen, kymmenenteen sijaan.

Source Link is.fi