Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2b97f3f77f6a04a53fca3b8238edbb78, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
HockeyGM:n pelit jatkuvat toisella pelijaksolla – tässä ovat alkukauden kärkinimet – Uutisalue

HockeyGM:n pelit jatkuvat toisella pelijaksolla – tässä ovat alkukauden kärkinimet

HockeyGM:ssä jokainen pääsee testaamaan taitojaan NHL-joukkueen valmentajana. Ajatus on kasata kuusihenkinen joukkue taalaliigan tähdistä. Valittu kuusikko menestyy sen mukaan, miten valitut pelaajat onnistuvat oikeissa NHL-otteluissa.

Kauden avanneella pelijaksolla kotikatsomoiden valmentajia eniten ilahdutti Edmontonin Leon Draisaitl. Saksalainen tuotti jakson 14 ottelussa kaikkiaan 249 HockeyGM-pistettä. Tilaston kakkonen oli NHL:n kaikkien aikojen maalitilastossa ylöspäin kipuava Aleksandr Ovetshkin 223 pisteellä. Tilaston kolmonen oli Connor McDavid.

Tilastonelonen ja alkukauden tuottoisin puolustaja oli Roman Josi. Nashvillen puolustaja takoi 209 pistettä. Pakkien tilastokakkonen oli viime kauden parhaaksi puolustajaksi valittu New York Rangersin Adam Fox. Maalivahtien piikkipaikan otti Jacob Markström ennen Jack Campbellia.

Suomalaisten tilastoykkönen oli Aleksander Barkov. Floridan kipparin saldo avausjaksolla oli 159 pistettä. Barkovin takana Suomi-tilastossa seuraavat Sebastian Aho 134 pisteellä ja Miro Heiskanen 127 pisteellä. Kotimaisten maalivahtien ykkösnimi oli Juuse Saros 110 pisteellä.

Paras HockeyGM-valmentaja alkukaudesta oli Niko Tamminen. Tammisen joukkue keräsi 1343 pistettä ja otti voiton 26 pisteen erolla ennen Oskari Tuomista, jonka pistesaalis oli 1317. Jouni Mäntynen oli kolmas vain neljä pistettä Tuomisesta.

Taistelu HockeyGM-menestyksestä jatkuu perjantain vastaisena yönä. Kauden toisen pelijakson etevin valmentaja on tiedossa joulun välipäivinä 29.12.

Oman HockeyGM-joukkueen voi kasata täällä.

Source Link is.fi