Banner Before Header

Houstonin festivaali­tragedia vaati yhdeksännen uhrin – 22-vuotias nainen sai hirvittävät vammat ja kuoli sairaalassa

Viime viikon perjantain rap-konsertissa loukkaantunut 22-vuotias naisopiskelija on kuollut saamiinsa vammoihin sairaalassa Texasissa. 22-vuotias Bharti Shahani oli ollut koomassa ja hengityskoneeseen kiinnitettynä onnettomuudesta lähtien.

Hän kuoli sairaalassa keskiviikkona. BBC:n mukaan Shahani oli ollut ensimmäisillä musiikkifestivaaleillaan yhdessä sisarensa ja serkkunsa kanssa. Kolmikon kerrotaan joutuneen toisistaan erilleen tapahtumassa syntyneessä kaaoksessa, jonka seurauksena Shahani loukkaantui.

Shahanin vammat olivat vakavia. Hänellä ei havaittu mitään aivotoimintaa turman jälkeen ja hänen perheensä mukaan hän sai useita sydänkohtauksia.

Perheen asianajajan antamassa lausunnossa Shahania kuvaillaan ”yhteisön kirkkaaksi tähdeksi” ja ”tavoitteelliseksi opiskelijaksi, jonka oli tarkoitus valmistua Texas A&M -yliopistosta korkein, korkein arvosanoin”.

Traagisen kuoleman myötä Yhdysvaltoja järkyttäneessä kuolonkonsertissa surmansa saaneiden määrä nousi yhdeksään. BBC:n mukaan sairaalahoidossa kriittisessä tilassa on yhä 9-vuotias poika.

Lue lisää: He ovat Houstonin festivaalitragedian uhrit: morsiantaan pelastanut mies, 14-vuotias teini…

Astroworld-festivaali järjestettiin NRG Parkissa Houstonissa, Texasissa.

Vaarallinen tungos syntyi, kun ihmiset pakkautuivat lähemmäs kuulemaan Travis Scottin ja Draken esitystä loppuunmyydyllä Astroworld-ulkoilmafestivaalilla NRG Parkissa Houstonissa Texasissa viime perjantaina. Vieraita oli noin 50 000.

Kaiken kaikkiaan yli 300:a ihmistä hoidettiin kenttäsairaalassa festivaalin läheisyydessä. 17 ihmistä vietiin sairaalahoitoon, ja heistä 11:llä oli sydänkohtaus.

Räppärit Travis Scott ja Drake sekä konsertin järjestäjä Live Nation on haastettu oikeuteen. Kanteen mukaan rap-solistit yllyttivät konsertin sekasortoon. Texasin osavaltion viranomaiset ovat aloittaneet konsertin tapahtumista rikostutkinnan.

Source Link is.fi