HS: Antti Holma kertoo piinallisen syyn, miksi lopetti näyttelemisen – se on ollut hänen tragediansa Teatteri­korkea­koulusta lähtien

Antti Holma kertoo lauantaina Helsingin Sanomissa ajatuksiaan siitä, miksi hän lopetti näyttelemisen.

Useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa esiintynyt ja Teatterikorkeakoulun käynyt Holma arvelee haastattelussa, että ei ole erityisen lahjakas näyttelijänä.

– En ole näyttelijänä kovin lahjakas. Haluaisin hirveästi olla hyvä näyttelijä, mutta tajusin varhaisessa vaiheessa, että lahjoillani en töitä tule saamaan, Holma sanoo.

– Tämä tarkoitti, että töitä piti saada muilla tavoin. Miten? Suosiolla ja julkisuudella. Kun minusta tuli suosittu, niin saakeli sain näyttelijän töitä, Holma sanoo.

Holma harmittelee HS:ssä sitä, että ei omasta mielestään ole menestynyt näyttelijänä tarpeeksi.

– Tämä on ollut Teatterikorkeakoulusta saakka tragediani. En näyttelijänä pääse mihinkään, mutta jos olen anttiholma, niin pääsen johonkin.

Holma on tehnyt viime vuosina menestyneitä podcasteja, kuten Auta Antti -podcastia sekä Yle Areenassa julkaistua Radio Sodomaa. Hän otti vuonna 2014 osaa suosittuun Putous-viihdesarjaan Kissi Vähähiilari -hahmona. Hänen viimeisin merkittävä elokuvaroolinsa oli Cheekin ja Cheekin veljen rooli Veljeni vartija -elokuvassa vuonna 2018.

Nelonen tiedotti joulukuun alussa, että Holma on suositun Haluatko miljonääriksi -ohjelman tuleva juontaja.

Holma oli aiemmin tunnettu vaikuttaja sosiaalisessa mediassa. Viime huhtikuussa hänen faninsa hämmästyivät, kun Holma yhtäkkiä katosi somesta kokonaan. Hänellä oli Twitterissä ja Instagramissa useita satoja tuhansia seuraajia.

Asia aiheutti niin runsaasti kyselyitä ja hämmästelyitä, että Holman kustantaja Otava kertoi medialle miehen terveiset asiaan liittyen.

– Hän poisti Instagram-tilinsä, koska hänellä ole tilille enää mitään käyttöä, kuuluivat terveiset.

Miehen viimeiseksi jääneitä sometempauksia oli, kun hän pilaili Business Finlandin koronatukien kustannuksella. Hän julkaisi tuolloin somessa kuvan, jossa hän poseerasi selin kameraan. Holmalla ei ollut jalassaan housuja ja hän vitsaili tekevänsä bisnestä paljailla pakaroillaan.

– Olen kiitollinen 100 000 euron yritystuesta, jonka sain Pyllyensser Oy -konsulttiyritykselleni, joka auttaa peppu- ja pyllypainotteisia instagramvaikuttajia näinä vaikeina aikoina, Holma irvaili.

– Moni unohtaa että meilläkin on hankalaa, emme saa ilmaisia hotelleja tai joogatrikoita enää entiseen malliin. Tämäkään peppukuva ei ole kaupallinen yhteistyö vaikka kuinka myin mainospaikkaa pakaraan. Lisäksi poltin sekä paidan että muita asioita kun lavastin tätä kuvaa. Voit tukea paikallisia pyllyvaikuttajia lähettämällä rahaa yritykselleni. Jaan varat sitten eteenpäin. Pysykää turvassa!

Source Link is.fi