Banner Before Header

Huhujen mukaan Kim Kardashian torjuttiin kuningattaren platinajuhlista: pettyi, kun ei saanut lippuja toiveista huolimatta

Brittilehtien Daily Mail, Mirror ja Metro saamien tietojen mukaan sosiaalisen median megatähti ja yrittäjä Kim Kardashian olisi halunnut osallistua kuningatar Elisabetin platinajuhliin Britanniassa, mutta hänet olisi torjuttu palatsin sekä BBC:n toimesta.

Kardashian ja tämän puoliso, koomikko Pete Davidson saapuivat Britanniaan aiemmin viikolla ja toivoivat saavansa liput lauantain juhliin. Lauantaina Lontoossa järjestetään suuret kuningattaren 70-vuotista valtakautta juhlistavat juhlat, joissa ovat vieraina muun muassa David Attenborough, David Beckham ja Julie Andrews.

Illalla järjestetään myös valtava ulkoilmakonsertti, jossa esiintyy maailman ykköstähtiä, kuten Diana Ross, Queen ja Adam Lambert, Duran Duran ja Rod Stewart. Lisäksi esiintyjinä ovat Alicia Keys, Hans Zimmer, Mabel ja viisuedustaja Sam Ryder. Elton John on nauhoittanut esityksensä etukäteen.

Kim Kardashian ja tämän kumppani Pete Davidson ovat parhaillaan Britanniassa.

Kardashianin kerrotaan pyytäneen lippuja juhlaan, mutta Buckinghamin palatsin taas kerrotaan kieltäytyneen toiveesta BBC:n ohella. BBC näyttää tapahtuman televisiossa.

Lauantaina vietettävään juhlaan jaettiin noin 10 000 lippua, ja niiden lisäksi 7 500 lippua on annettu platinajuhlia järjestäneille vapaaehtoisille, asevoimille ja hyväntekeväisyysjärjestöille.

Daily Mailin saamien tietojen mukaan Kardashian olisi ollut pettynyt ja aikonut saada liput juhliin jollain muulla keinolla. Lippujen saaminen ei mitä ilmeisemmin onnistunut, sillä Metro-lehden mukaan Kardashian ja Davidson olisivat palanneet jo Los Angelesiin lyhyen Britannian vierailunsa jälkeen.

Metron lähteiden mukaan pariskunta ei olisi matkustanut vain kuningattaren juhlien vuoksi Britanniaan, vaan se olisi ollut työmatka. Davidson ja Kardashian nähtiin Lontoossa ainakin koruostoksilla ja ravintolassa.

Daily Mailin lähteet kertovat lehdelle, että tilanne olisi ollut megatähdelle uusi.

– Kimiä ei usein torjuta tapahtumista, joten tämä on ollut yllättävää, varsinkin, kun hän ei vieraile Britanniassa usein. Kim ja Pete rakastavat kuninkaallisperhettä ja haluaisivat olla osa tätä hienoa juhlaa, lähde toteaa.

Source Link is.fi