Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8851fe141be31207fe596819bd4ccbdf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Huhumylly Cristiano Ronaldon tulevaisuuden ympärillä kiihtyy – julkisuuteen vuoti kiusallinen tieto – Uutisalue
Banner Before Header

Huhumylly Cristiano Ronaldon tulevaisuuden ympärillä kiihtyy – julkisuuteen vuoti kiusallinen tieto

Uusi valioliigakausi häämöttää vain reilun kuukauden päässä. Siirtohuhujen kohteena olevan supertähti Cristiano Ronaldon, 37, tulevaisuus on yksi tämän hetken kuumimmista puheenaiheista.

Manchester Unitedin tunnetuimman ja valovoimaisimman tähden on raportoitu olevan tyytymätön seuran kesän peliliikkeistä – tai niiden puuttumisesta.

Ronaldo on todennut useaan otteeseen eri haastatteluissa olevansa tyytyväinen uusvanhassa seurassaan.

Huhumylly CR7:n ympärillä on kuitenkin kasvanut. Ronaldon agenttivelho Jorge Mendes tapasi Valioliiga-seura Chelsean uuden omistajan Todd Boehlyn Portugalissa, useat mediat, muun muassa The Athletic uutisoi.

Athleticin mukaan Boehlyn ja Mendesin tapaaminen koski nimenomaan Ronaldon mahdollista siirtoa Stamford Bridgelle.

Aiemmin Mendesin on kerrottu tarjonneen suojattiaan Bayern Münchenille, mutta saksalaisjätti ei ideasta innostunut.

Unitedin toimistolla ei pompittu riemusta, kun tieto Mendesin ja Boehlyn tapaamisesta pomppasi julkisuuteen. Ronaldolle on kerrottu, ettei tämä ole myynnissä.

– Me haluamme – ja odotamme – Ronaldon olevan täällä, kun kausi potkaistaan käyntiin, sisäpiiri lähde jyrähti Daily Mirrorin mukaan.

Ronaldo oli viime kaudella ManUn paras maalintekijä 24 osumallaan. Portugalilaisen piti olla viimeinen täsmäase punaisten paholaisten nousussa, mutta seura putosi katastrofaalisesti Mestarien liigasta. Tämä tuskin ilahduttaa Ronaldoa, joka on usein parhaimmillaan kyseisissä peleissä.

Ronaldon sopimus Unitedin kanssa kattaa vielä seuraavat 12 kuukautta.

Source Link is.fi