Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c132ed021f73150c3d9c4ce33bca713a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huikean uran tehnyt Riikka Lehtonen ISTV:n Tähden seurassa -ohjelman vieraana maanantaina – Uutisalue

Huikean uran tehnyt Riikka Lehtonen ISTV:n Tähden seurassa -ohjelman vieraana maanantaina

Neljällä eri vuosikymmenellä lentopalloa ja beach volleyta huipulla pelannut Riikka Lehtonen, 42, on marraskuun vieras Ilta-Sanomien ja Urheilumuseon yhteisesti tuottamassa Tähden seurassa -ohjelmassa.

Lehtonen ilmoitti muutama viikko sitten, että lopettaa uransa, joka alkoi 14-vuotiaana lentopallon tyttöjen maajoukkueesta ja jatkui Ranskan, Italian, Kreikan, Turkin ja muiden maiden kentillä nykypäivään saakka. Uransa loppuvuodet Lehtonen keskittyi beach volleyyn.

Hän on voittanut urallaan muun muassa lentopallon Mestarien liigan kahdesti. Kansallisia mestaruuksia hänellä on neljässä eri maassa.

Lehtonen on toimittaja Marko Lempisen haastateltavana Urheilumuseon uusituissa tiloissa maanantaina 22. lokakuuta klo 12. Näet Tähden seurassa -ohjelman suorana lähetyksenä tässä artikkelissa ja voit katsoa sen myös jälkikäteen.

Aiemmin Tähden seurassa -ohjelmassa ovat olleet vieraina muun muassa Petteri Koponen, Jari-Matti Latvala ja Toni Nieminen.

Source Link is.fi